Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κ. Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: Καμία ψήφος σε λάθος κατεύθυνση - ΦΩΤΟ

Κ. Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: Καμία ψήφ...

Στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση της ΝΔ

«Καλώ σε συμπαράταξη και όλους τους παλιούς φίλους της ΝΔ. Σας καλώ να γυρίσετε στο σπίτι σας, τα παράπονα του χθες τα σκεπάζει η ανάγκη του σήμερα. Μαζί σε αυτή τη συμπόρευση καλώ και φίλους από άλλα κόμματα. Βρεθήκαμε μαζί στο κοινό μετερίζι απέναντι στο λαϊκισμό. Ελάτε μαζί σε αυτή την μάχη απέναντι στον αυταρχισμό. Με όλους τους δημοκρατικούς πολίτες μας ενώνουν ορισμένα πράγματα», είπε ο κ. Μητσοτάκης στην ομιλία του στην Θεσσαλονίκη.

Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Στρέφομαι και στους πολίτες που ψηφισαν ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές. έχουν πρώτη θέση δίπλα μας στην προσπάθεια να έρθει στην Ελλάδα μια καλύτερη ζωή.

Μέχρι την Κυριακή δεν χωράει κανείς εφησυχασμός. το μήνυμα αυτής της μεγαλειώδους συγκέντρωσης να φτάσει παντού. Καμία ψήφος δεν πρέπει να ξοδευτεί σε λάθος κατεύθυνση. Τώρα είναι η ώρα. Μόνο ένα καθαρό αποτέλεσμα το βράδυ της Κυριακής θα φέρει καθαρή λύση».

 

20:15 Αυτή την ώρα μιλά στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Ν.Δ στη Θεσσαλονίκη, στην πρώτη προβλήτα του λιμανιού, ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις