Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αλ. Τσίπρας: Την Κυριακή στο ψηφοδέλτιο είναι η δική σου ζωή – ΦΩΤΟ

Αλ. Τσίπρας: Την Κυριακή στο ψηφοδέλτιο ...

Μίλησε στο Σύνταγμα ενόψει των ευρωεκλογών

"Την Κυριακή στο ψηφοδέλτιο είναι η δική σου ζωή, η δική σου αξιοπρέπεια", σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας, απευθυνόμενος σε κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα.

Συγκεκριμένα,

Απευθυνόμενος στους νέους ενόψει της κάλπης τους είπε ότι "την Κυριακή στο ψηφοδέλτιο είναι η αξία των πτυχίων σας είναι οι 380.000 θέσεις εργασίας που έγιναν και οι άλλες τόσες που θα γίνουν τα επόμενα χρόνια και είναι οι δικές σας θέσεις εργασίας".

Απευθυνόμενος στους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες τους είπε ότι "την Κυριακή στο ψηφοδέλτιο είναι η αύξηση του μισθού σας, οι συλλογικές διαπραγματεύσεις, είναι το οχτάωρο και τα δικαιώματα σας"

Απευθυνόμενος στους απόμαχους της βιοπάλης, στους συνταξιούχους, τους είπε ότι "την Κυριακή στο ψηφοδέλτιο είναι η 13η σύνταξή σας, η ενίσχυση του εισοδήματός σας".

Απευθυνόμενος στους ελευθέρους επαγγελματίες, στους επιχειρηματίες, στους μαγαζάτορες, τους είπε ότι "την Κυριακή στο ψηφοδέλτιο είναι η μείωση των ασφαλιστικών σας εισφορών και οι φορολογικές ελαφρύνσεις".

Απευθυνόμενος στους αγρότες και στις αγρότισσες, τους είπε ότι "την Κυριακή στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι η προστασία του εισοδήματός σου, το αφορολόγητο και οι επιδοτήσεις".

Απευθυνόμενος στους νησιώτες μας τους είπε ότι "την Κυριακή στο ψηφοδέλτιο είναι το μεταφορικό ισοδύναμο".

 

---------------

Στο Σύνταγμα πραγματοποιείται η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, με κεντρικό ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις