Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Στον super glam πύργο της σαμπάνιας Φέντερερ, Μος, Πόρτμαν, Θέρμαν

Στον super glam πύργο της σαμπάνιας Φέντ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Πώς γιορτάστηκαν στη γαλλική εξοχή 150 χρόνια Moët & Chandon’s Brut Impérial

Στο επιβλητικό και παραμυθένιο Chateau de Saran, που πρόσφατα ανακαινίστηκε στο Epernay της Γαλλίας, γιόρτασε τα 150 χρόνια της η Moët & Chandon’s Brut Impérial Champagne, η σαμπάνια, που με το απαράμιλλο status της συνοδεύει τα κορυφαία events του πλανήτη. Το είδωλο του τένις Ρότζερ Φέντερερ, που είναι global ambassador του αφρώδους brand, το style icon Κέιτ Μος και οι stars Νάταλι Πόρτμαν, Ούμα Θέρμαν, Ντάγκλας Μπουθ ήταν εκεί.

 Με οικοδεσπότη τον Μπερνάρ Αρνώ, επικεφαλής του κολοσσού LVMW, οι 120 «a-list» καλεσμένοι μεταφέρθηκαν στον πύργο με το περίφημο Orient Express  για να γιορτάσουν σε επετειακή super glam ατμόσφαιρα. «Η ομορφιά αυτής της σαμπάνιας είναι η σύνδεση της παράδοσης και του μοντέρνου» ειπώθηκε από τον κ. Αρνώ καθώς η πρώτη Moet γεννήθηκε το 1743. Ο Ρότζερ Φέντερερ αποκάλεσε την Brut Imperial «σύμβολο παγκόσμιας επιτυχίας» και θύμισε πως τα κύπελα του τένις συνήθως την περιέχουν και «σκάει» στο πρόσωπο.

Πιάτα από σεφ με αστέρι Michelin, ρεσιτάλ της Φρέγια Ρίντινγκς στο πιάνο, εκτυφλωτικά πυροτεχνήματα και «γεμάτα» ποτήρια σαμπάνιας σε «πυραμίδες» απογείωσαν τη βραδιά. Στυλιστικά, η eighties ολόσωμη φόρμα σε σαμπανιζέ απόχρωση που ανακάλυψε η Κέιτ Μος σε vintage shop της περιοχής, έκανε μεγάλη εντύπωση, ενώ η Νάταλι Πόρτμαν έδωσε το παρόν με κρεμ φόρεμα και σακάκι Dior.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View