Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Nίκος Παπαδημάτος για Νίκο Νκολόπουλο: «Έχουμε πιο σοβαρές δουλειές…»

Nίκος Παπαδημάτος για Νίκο Νκολόπουλο: «...

Επίσης είπε για τον Γρ. Αλεξόπουλο πως είναι παιδί του κομματικού σωλήνα του ΠΑΣΟΚ

Από το γραφείο Τύπου της δημοτικής παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» του υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων Νίκου Παπαδημάτου, δόθηκε στη δημοσιότητα το παρακάτω σχόλιο σχετικά με τον Νίκο Νικολόπουλο:

«Υποψήφιος δήμαρχος, εν ενεργεία βουλευτής και ιδιοκτήτης κόμματος, διέπραξε ακόμα ένα ατόπημα. Σχολίασε τα όσα είπε ο Νίκος Παπαδημάτος σε ντιμπέϊτ υποψηφίων δημάρχων, πριν αυτό μεταδοθεί.

Το ατόπημα δεν κάνει εντύπωση, ο εν λόγω έχει μακρά σχετική παράδοση. Αλλά η προκλητική του τοποθέτηση, σύμφωνα με την οποία ο Παπαδημάτος θα στηρίξει Πελετίδη, αποτελεί προβοκάτσια πρώτης γραμμής.

Κατ’ αρχήν ο Παπαδημάτος θα είναι στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών με πιθανό αντίπαλο τον Πελετίδη και άρα η προβοκάτσια έχει πιάσει πάραυτα στο κενό.

Εν συνεχεία δεν μπορεί να εγκαλεί τον Νίκο Παπαδημάτο, βουλευτής που φλερτάρει μεν με τη Νέα Δημοκρατία αλλά “ξέχασε” να πάει στη Βουλή στην ψηφοφορία για τον Πολάκη.

Αρκετά ασχοληθήκαμε με τον εν λόγω κύριο. Έχουμε άλλες σοβαρότερες δουλειές».

Την ίδια ώρα σύμφωνα με δήλωση του για τον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων Γρηγόρη Αλεξόπουλο, ο εκπρόσωπος Τύπου του Νίκου Παπαδημάτου, Αθαν. Καφέζας ανέφερε ότι: ο κύριος Γρηγόρης Αλεξόπουλος είναι παιδί του κομματικού σωλήνα του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις