Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ο Λάκης Γαβαλάς σχεδιάζει τώρα καπέλα! Δείτε την παρουσίαση στο Κολωνάκι

Ο Λάκης Γαβαλάς σχεδιάζει τώρα καπέλα! Δ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Floppy ή casquet hats; Οι επώνυμοι περιεργάστηκαν πολλά πρωτότυπα σχέδια, εκεί και το πατρινό μοντέλο Πλάτωνας Παπαγιαννόπουλος

Καπέλα δια χειρός Lakis Gavalas θαύμασαν γνωστοί άνθρωποι της μόδας, της τέχνης και των επιχειρήσεων στα I-D Concept Stores στο Κολωνάκι. Πάντα πολύπλευρος και ευρηματικός, ο Lakis καταπιάστηκε με ένα ακόμα κομμάτι του design σε συνεργασία με την καταξιωμένη σχεδιάστρια καπέλων Κατερίνα Καρούσου και γοήτευσε με τα μοναδικά του σχέδια. H πάντα υπέρκομψη Εβελίνα Παπαντωνίου, η περσινή νικήτρια του «Μy style rocks» Ραμόνα Βλαντή, το περιζήτητο πατρινό μοντέλο Πλάτωνας Παπαγιαννόπουλος, ο τραγουδιστής Αλεξ Καββαδίας, το μανεκέν Χριστιάνα Γαργαροπούλου, η αντιπρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Ηρώ Κόβα ήταν μεταξύ άλλων εκεί.

 

Όντας ο ίδιος μεγάλος λάτρης και συλλέκτης καπέλων και μετά από πολλές περιηγήσεις του στα ατελιέ των διάσημων Philip Treacy, Marie Mercie και Stephen Jones, ο Lakis Gavalas εμπνεύστηκε την δική του σειρά από γυναικεία και αντρικά καπέλα. Tα σχέδια διαθέτουν μια εκκεντρική νότα που αντικατοπτρίζει βέβαια το δικό του δημιουργικό και αναπάντεχο style. Τα σχήματα ποικίλλουν σε ψηλά, χαμηλά, unisex,  ενώ δίνεται η δυνατότητα επιλογής συνθετικών μαλλιών που κουμπώνουν στα καπέλα με velcro.

 

 

 

Φίλοι, γνωστοί, δημοσιογράφοι και φυσικά η οικογένεια του σχεδιαστή μιλούσαν και γελούσαν δοκιμάζοντας floppy hats, casquet hats, cloche hats και turban hats από την συλλογή που λανσάρεται για πρώτη φορά στην αγορά τον Μάιο αυτό το μήνα.

 

*Tα καπέλα Lakis Gavalas θα διατίθενται στα καταστήματα i-D Concept Stores και online στο: www.idconceptstores.com.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View