Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Θάνος Δούρος: Η Πάτρα μπορεί να γίνει εναλλακτικός τουριστικός προορισμός

Θάνος Δούρος: Η Πάτρα μπορεί να γίνει εν...

Ο Θάνος Δούρος είναι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το ΣΠΙΡΑΛ

Η πόλη μας διαθέτει μια σειρά από πανέμορφα, γαλήνια σημεία (Νότιο πάρκο, πλαζ, Φρούριο Πάτρας και Ρίου). Από την πλευρά μας οφείλουμε να τους δώσουμε ζωή, αξία και να τα προβάλλουμε πανελλαδικά και διεθνώς!

Όπως ο χορός 5 rhythms ή η πολεμική τέχνη Capoeira, έχουν γίνει παγκόσμια διαρκώς αυξανόμενη τάση, είναι εφικτή η δημιουργία ενός φεστιβάλ, προσκαλώντας αθλητές, χορευτές και λάτρεις του είδους από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο για ένα διήμερο! Πρώτα καλούμε τις σχολές που ήδη δραστηριοποιούνται με επιτυχία στην πόλη φέρνοντας 3-4 ακόμα αναγνωρισμένους δασκάλους της γιόγκα και των άλλων δραστηριοτήτων από την Ελλάδα και τον κόσμο. Βάζουμε στο κάδρο το κέντρο της πόλης με δράσεις προβολής και συμμετοχής των πολιτών πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το φεστιβάλ παράγοντας ένα διαρκές βουητό δίνοντας εικόνα, χρώμα και ήχους γιορτής. Παράλληλα διοργανώνεται μια συναυλία στον κεντρικό τόπο του φεστιβάλ!

Απώτερος σκοπός να κάνουμε το φεστιβάλ ένα ετήσιο ραντεβού ζωντάνιας και την Πάτρα έναν τουριστικό προορισμό για αυτά τα εναλλακτικά ενδιαφέροντα. Τέτοιες παρεμβάσεις με ψυχή είναι απαραίτητες για να δώσουν πολλές πνοές στην Πάτρα.

Ο Θάνος Δούρος είναι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το ΣΠΙΡΑΛ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις