Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γιώργος Ρώρος: «Τέλος τα ψέματα κύριε Πελετίδη»

Γιώργος Ρώρος: «Τέλος τα ψέματα κύριε Πελετίδη»

Ημερήσια ενημέρωση

 

 

Στην ημερήσια ενημέρωση της παράταξης Ώρα Πατρών με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων τον Γιώργο Ρώρο  αναφέρεται:

 

«Τέλος τα ψέματα κύριε Πελετίδη»

Μην έχοντας τι να παρουσιάσει προεκλογικά, ο απερχόμενος Δήμαρχος Πατρέων κατά την πάγια τακτική του «καπηλεύεται» ένα ακόμη σπουδαίο έργο για την πόλη της Πάτρας, το οποίο όμως ξεχνά ότι «πολέμησε».

Είναι επιεικώς απαράδεκτο να επιχειρεί ο κ. Πελετίδης να οικειοποιηθεί την ένταξη της Πάτρας στο πρόγραμμα των Ανοικτών Κέντρων Εμπορίου και μάλιστα, ως πρώτη στην κατάταξη αξιολόγησης βάσει των πινάκων που έδωσε στη δημοσιότητα το Υπουργείο.

Θυμίζουμε στον όψιμο υπερασπιστή του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου ότι προϋπόθεση για την ένταξη της Πάτρας στη συγκεκριμένη δράση ήταν η εφαρμογή του πιλοτικού προγράμματος, το οποίο ο κ. Πελετίδης και οι δημοτικοί του σύμβουλοι ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ το 2014!

Για την αποκατάσταση λοιπόν της αλήθειας και για να γνωρίζει ο πατραϊκός λαός ποιοι είναι αυτοί που θέτουν πραγματικά εμπόδια σε οποιαδήποτε αναπτυξιακή ευκαιρία, ενημερώνουμε πως η Πάτρα εντάχθηκε στο Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου χάρη στις πιέσεις, στην επιμονή και στις προσπάθειες του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών που πιστεύοντας απαρέγκλιτα στις  δυνατότητες της Πάτρας πάλεψε ακόμη και με τις «αποστεωμένες ιδεοληψίες» της δημοτικής Αρχής εξασφαλίζοντας από τη δράση το ποσό του 1.823.632,82 ευρώ.

«Τέλος τα ψέματα κύριε Πελετίδη. Πολεμήσατε το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου και τώρα που εντάχθηκε η Πάτρα το «πουλάτε» προεκλογικά για να πείσετε τους πολίτες ότι κάτι κάνατε… Δεν κάνατε τίποτε, απεναντίας μάλιστα το πολεμήσατε αγνοώντας ότι η δράση θα αποτελούσε ένα σημαντικό εργαλείο ανάκαμψης της αγοράς και ταυτόχρονα ανάπλασης μιας ολόκληρης περιοχής, στην οποία θα υλοποιηθεί. Ευτυχώς όμως δεν σας αφήσαμε να χάσετε μέσα από τα χέρια σας μια ακόμη ευκαιρία για την Πάτρα, όπως άλλωστε θα κάνουμε και από την επομένη των εκλογών», δήλωσε ο επικεφαλής της ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ, υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, Γιώργος Ρώρος.

 

 

«Πληγή» οι καταστροφές

Η ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ, καταδικάζει την καταδρομική επίθεση αγνώστων κουκουλοφόρων στο εμπορικό κέντρο της Πάτρας, με αποτέλεσμα να υποστούν σημαντικές υλικές ζημιές έντεκα εμπορικά καταστήματα. Ας σημειωθεί δε, ότι η συγκεκριμένη επίθεση έλαβε χώρα μία μόλις ημέρα μετά την επίθεση και τους βανδαλισμούς στο εκλογικό κέντρο της ΩΡΑ Πατρών στην οδό Κορίνθου.«Είναι αδιανόητο για την οποιαδήποτε πολιτική αντιπαράθεση άγνωστοι να ξεσπούν σε εμπορικά καταστήματα. Τέτοιου είδους ενέργειες που υπηρετούν τη βία και την ανομία και ευνοούν το κλίμα της σύγχυσης είναι καταδικαστέες και σε κάθε περίπτωση αποβαίνουν σε βάρος της ίδιας της κοινωνίας μας, αλλά και του εμπορικού κόσμου και των εργαζομένων. Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που άγνωστοι «ξεσπούν» στα καταστήματα της Πάτρας εντείνοντας τα προβλήματα του εμπορικού κόσμου. Η δημοκρατία προάγει το διάλογο. Οι οποιεσδήποτε λοιπόν διαφορετικές αντιλήψεις πρέπει να κατατίθενται ανοικτά κι όχι σε βάρος της κοινωνίας», δήλωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού, υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, Γιώργος Ρώρος.

 

 

Οι γυναίκες της «ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ» «ξαναχτύπησαν»

Τεράστια απήχηση είχε η εκδήλωση που πραγματοποίησαν οι γυναίκες της παράταξης Γιώργος Ρώρος / Ώρα Πατρών στο Έσπερο, στην Πλατεία Γεωργίου Α΄,  το μεσημέρι του Σαββάτου 18/5. Με τίτλο της εκδήλωσης «Βασιλικός θα γίνω στο παραθύρι σου» οι υποψήφιες του συνδυασμού, μοίρασαν στους περαστικούς γλαράκια με βασιλικό και άλλα αρωματικά φυτά, μαζί με προεκλογικά, ενημερωτικά φυλλάδια για τις επικείμενες εκλογές. Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά η Ιόνια  Ορχήστρα με μαέστρο τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο. Στο γύρω χώρο της εκδήλωσης είχαν εκθέσει τα έργα τους οι  Πατρινοί Εικαστικοί Καλλιτέχνες: Τηλ. Βάσσος, Χρ. Γκίκας, Κατ. Γκατζούνα, Νικ. Κατσιδήμα, Δεσ. Λαζαρίδη, Γιαν. Λιβαθινός, Κων. Μελισσαρόπουλος, Παν. Παναγοπούλου, Δημ. Παπαδημητροπούλου, Αν. Νταλάπας, Σάρα Τσομπανίδη και Νάσος Τσομπανίδης.

 

Με ρεαλιστικό -κι όχι επί χάρτου- πρόγραμμα

Μετά από δέκα θεματικές εκδηλώσεις που διεξήχθηκαν στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου κι αφού προηγήθηκε διαβούλευση με τους πολίτες, αλλά και τους εκπροσώπους των φορέων οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ καταθέτοντας τις προτάσεις και τις ιδέες τους αναρτήθηκε το πρόγραμμα του συνδυασμού στην ιστοσελίδα της παράταξης.

Από εκεί πλέον κάθε Πατρινός μπορεί να ενημερωθεί και να καταθέσει τις απόψεις του. Είναι σημαντικό ότι το πρόγραμμα της ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ προήλθε μέσα από την ίδια την κοινωνία και τους φορείς και δεν αποτελεί σχέδιο επί χάρτου που συνέταξαν τεχνοκράτες, επαναλαμβάνοντας τετριμμένες θέσεις.

 

Με εξωστρέφεια η συνεργασία Δήμου- Μητρόπολης

Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Πατρών, κ. Χρυσόστομο είχε σήμερα Δευτέρα, ο επικεφαλής της ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ, υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, Γιώργος Ρώρος. Στη διάρκεια της συνάντησης επισημάνθηκε η επιτακτική ανάγκη συνεργασίας του Δήμου Πατρέων με την Ιερά Μητρόπολη Πατρών τόσο για την ανάληψη κοινών δράσεων και πρωτοβουλιών που αφορούν στην ανακούφιση της τοπικής κοινωνίας, όσο και δράσεων που στόχο έχουν την ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού με εξωστρέφεια και στόχευση.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις