Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θλίψη στην Πάτρα για την Τέτη Αθανασοπούλου- Κατριβέση που έφυγε από τη ζωή στα 49

Θλίψη στην Πάτρα για την Τέτη Αθανασοπού...

Σήμερα Κυριακή η κηδεία της

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών και μετά από μάχη με την ασθένεια της, η Νικολίτσα (Τέτη) Αθανασοπούλου- Κατριβέση. 

Με το σύζυγό της Τάσο Κατριβέση διατηρούσε λογιστικό γραφείο στην Πάτρα. Υπήρξε άνθρωπος δημιουργικός, με πολλαπλά ενδιαφέροντα στο χώρο της παραγωγής και της οικονομίας και ενεργή στους αγώνες του κλάδου της.

Με το σύζυγό της ευτύχησε να αποκτήσει τρία παιδιά, το Γιάννη, την Αμάντα και το Θεόδωρο.

Το 2017 με γνώμονα την εμπειρία και τη γνώση που έχει αποκομίσει από την εργασία της και με τη βοήθεια και εκτίμηση των συναδέλφων της κατάφερε να εκλεγεί σε υψηλή θέση στις εκλογές του Επιμελητηρίου Αχαϊας, με το Συνδυασμό του Πλάτωνα Μαρλαφέκα και διατηρούσε τη θέση της εκπροσώπου του Επιμελητηρίου στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί σήμερα Κυριακή 19 Μαΐου 2019 και ώρα 18.00 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ελεκίστρας, όπου και θα ακολουθήσει η ταφή.

 

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Αχαΐας

 

Σε ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Αχαΐας που υπογράφει ο πρόεδρος του φορέα, Πλάτων Μαρλαφέκας με αφορμή τον θάναατος της Τέτης Αθανασοπούλου, αναφέρονται τα εξής:

"Με βαθειά οδύνη, αποχαιρετούμε την αγαπητή φίλη Τέτη Αθανασοπούλου, που μετά την οδυνηρή περιπέτεια με την υγεία της, χθές έφυγε από την ζωή.

Ήταν ένα θαυμάσιος άνθρωπος, μια αγαπητή και χρήσιμη και εξαιρετική συνεργάτης. Στο λίγο χρονικό διάστημα που είχε εκλεγεί στο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου μας, υπήρξε μια πολύτιμη παρουσία στον χώρο, συνεισέφερε δε με τις γνώσεις και την επιμέλειά της, παρά την ταλαιπωρία που υφίστατο από την επιδείνωση της υγείας της.                                                                             

Πάντα  πρόσχαρη, πρόθυμη και με διακαή επιθυμία για προσφορά στα κοινά.          

Τα θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένειά της". 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις