Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η απόφαση που ανοίγει τον δρόμο για άδεια στον Κουφοντίνα

Η απόφαση που ανοίγει τον δρόμο για άδει...

Ανατροπή αργά το βράδυ της Παρασκευής

Ανοίγει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δρόμος προκειμένου να πάρει άδεια τελικά ο καταδικασμένος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη» Δημήτρης Κουφοντίνας. Και αυτό γιατί, η αρμόδια εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, αργά το βράδυ της Παρασκευής, αναίρεσε το σχετικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου, το οποίο απέρριπτε το σχετικό αίτημα του φυλακισμένου.

Με την ενέργεια αυτή, δρομολογούνται πλέον ουσιαστικά οι διαδικασίες που κατά πάσα πιθανότητα θα οδηγήσουν σε έγκριση της άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα. Και αυτό γιατί, η αναίρεση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, αναμένεται να κριθεί από το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου και στην περίπτωση που γίνει δεκτή, θα οδηγήσει σε επανεξέταση της υπόθεσης με διαφορετική σύνθεση.

Υπενθυμίζεται ότι από νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής ο Δημήτρης Κουφοντίνας μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου με αρρυθμίες, καθώς η κατάσταση της υγείας του έχει επιδεινωθεί μετά την πολυήμερη απεργία πείνας.

 

Πηγή: dikaiologitika.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις