Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Σε exotic chic style και με μεσογειακή κουζίνα το “Tulum” στον Καστελόκαμπο, σας έχουμε εικόνες!

Σε exotic chic style και με μεσογειακή κ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μπήκαμε πρώτοι στο νέο, πολυσυζητημένο beach bar των Τόλη Φωτεινάτου και Αλέξη Σταθά

Ο φωτογραφικός φακός αποτύπωσε το deco, που μας ταξιδεύει «αλλού», «σ’ άλλη γη, σ’ άλλα μέρη» στο νέο, all day παραλιακό στέκι «Τulum» που μόλις άνοιξε στον Καστελόκαμπο. Σε απόλυτα καλοκαιρινό ύφος, με αναφορές στη λατινική Αμερική και την Αφρική, με «ζεστά» χρώματα, κάκτους, ψάθα και έθνικ δάπεδα δημιουργεί μεμιάς την αίσθηση διακοπών και ανάπαυλας. Το σχεδιασμό και τη αισθητική διαμόρφωση υπογράφει το γραφείο 2plusdesign του Δημήτρη Νικητόπουλου.

Όπως μάθαμε, το εστιατόριο εγκαινιάζει αυτό το Σάββατο 18 του μηνός τη λειτουργία του. Θα προσφέρονται πεντανόστιμα μεσογειακά πιάτα μεσημέρι και βράδυ με τη σφραγίδα του ανερχόμενου σεφ Χρήστου Μπουρνάκα.

Θυμίζουμε ότι το «Tulum» αποτελεί επιχειρηματικό βήμα δυο γνωστών ονομάτων της νέας γενιάς της εστίασης και της διασκέδασης, του Τόλη Φωτεινάτου και του Αλέξη Σταθά στη γνώριμη θέση του πρώην Estivo στην παραλία Καστελόκαμπου, δηλαδή με κοντινή και εύκολη πρόσβαση από το κέντρο της Πάτρας. Ολη τη σαιζόν, από το πρωί, θα προσφέρει καφέ, χυμούς, κοκτέιλ, ποτά στους ημιυπαίθριους χώρους του αλλά και κάτω στη θάλασσα με τις αναπαυτικές ξαπλώστρες. Η κλειστή αίθουσα από το φθινόπωρο θα παραχωρείται για εκδηλώσεις, παιδικά πάρτι, γαμήλιες εκδηλώσεις και βαπτίσεις.

Tulum seaside bar restaurant

Kastelokabos beach

@ Tulum seaside

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life