Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Επίσκεψη στα κέντρα υγείας Ερυμάνθειας και Χαλανδρίτσας έκανε ο Θεόδωρος Μπαρής

Επίσκεψη στα κέντρα υγείας Ερυμάνθειας κ...

"Πυλώνες της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας είναι τα Κέντρα Υγείας, τα οποία προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες στους δημότες του Δήμου Ερυμάνθου παρά τις αντίξοες συνθήκες και την υποστελέχωσή τους"

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Συνεργασία για τον Ερύμανθο», υποψήφιος Δήμαρχος Ερυμάνθου, Θεόδωρος Μπαρής, επισκέφθηκε και τα δύο Κέντρα Υγείας και είχε συζήτηση με τους Διευθυντές τους, τον κ. Κόλλια στην Ερυμάνθεια και τον κ. Αλόκριο στη Χαλανδρίτσα, το ιατρικό και λοιπό προσωπικό, εκφράζοντας τα συγχαρητήρια του για τις υπηρεσίες που παρέχουν στους δημότες παρά τα πενιχρά μέσα που διαθέτουν.

Όπως τόνισε ο ρόλος τους τόσο στην ενημέρωση και την πρόληψη, όσο και στην παροχή υπηρεσιών υγείας είναι πολύ σημαντική, ειδικά για τους συνδημότες των απομακρυσμένων περιοχών, γι’ αυτό και ο κ. Μπαρής δήλωσε πως η «Συνεργασία για τον Ερύμανθο» αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων της στη διοίκηση του Δήμου θα διεκδικήσει τη στελέχωσή τους με γιατρούς ειδικοτήτων, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό, αλλά και εξοπλισμού τους με σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα για την εξυπηρέτηση των κατοίκων.

«Ως νέα δημοτική Αρχή θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, με αποφασιστικότητα και ασκώντας πιέσεις προς πάσα κατεύθυνση για να αποκλειστεί αφενός το οποιοδήποτε ενδεχόμενο υποβάθμισης των Κέντρων Υγείας κι αφετέρου για να ενισχύσουμε τις σπουδαίες αυτές δομές. Διεκδικούμε άμεση κάλυψη όλων των ελλείψεων σε αριθμό και ειδικότητες γιατρών, νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού προκειμένου να λειτουργούν και σε 24ωρη βάση, για τη λειτουργία μικροβιολογικού και ακτινολογικού εργαστηρίου και για την αποκατάσταση των κτιριακών τους υποδομών. Παράλληλα, ενδυναμώνουμε το σημαντικό τους ρόλο στον τομέα της πρόληψης και της ενημέρωσης, αναλαμβάνοντας από κοινού πρωτοβουλίες για τη διοργάνωση εκδηλώσεων για το κοινό, αλλά και στα σχολεία του Δήμου μας», τόνισε ο κ. Μπαρής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις