Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Σήμερα παρουσιάζεται το πρόγραμμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας 2019

Σήμερα παρουσιάζεται το πρόγραμμα του Δι...

Τι να περιμένουμε

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων σας καλεί στην παρουσίαση του προγράμματος για το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας 2019, η οποία θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή 17 Μαΐου, στις 11.30’ το πρωί, στο Δημαρχείο (Μαιζώνος 108).

Πενήντα συνολικά εκδηλώσεις με τις μισές και πλέον να προγραμματίζονται να γίνουν στις γειτονιές της πόλης χωρίς εισιτήριο, περιλαμβάνει το πρόγραμμα του φετινού Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας που όπως ανέφερε στο thebest.gr ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού – Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Πατρέων Τάκης Πετρόπουλος, θ’ αφήσει εποχή. Η φιλοσοφία της διοργάνωσης είναι το Διεθνές Φεστιβάλ, ένας θεσμός που γεννήθηκε το 1986 και για πολλά χρόνια είχε και διεθνή αίγλη και απήχηση, να διαχυθεί σε όλη την πόλη, τόσο στο κέντρο όσο και στις γειτονιές και να φτάσει όλη η τέχνη στο λαό όπως έλεγε και ο σπουδαίος Μπέρτολτ Μπρεχτ.

Όπως μας διευκρίνισε ο κ. Πετρόπουλος, ήδη μάλιστα το πρόγραμμα έχει κατατεθεί στο Υπουργείο Πολιτισμού και έχουν «κλειδώσει» και οι ημερομηνίες.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture