Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Το κόμμα απαντάει και ο Δήμαρχος κρύβεται

Το κόμμα απαντάει και ο Δήμαρχος κρύβεται

Του Γ. Καρβουνιάρη

Το τελευταίο διάστημα στην πολιτική ζωή της πόλης ζούμε πρωτοφανή πράγματα που δυστυχώς επιβεβαιώνουν τις χειρότερες προβλέψεις σχετικά με την πορεία της αντιπαράθεσης των Δημοτικών εκλογών στην Πάτρα.

Ίσως κάποιοι να ισχυριστούν πως και στο παρελθόν η παρέμβαση των κομματικών μηχανισμών ήταν έντονη αλλά όχι με τέτοιο προκλητικό τρόπο.

Όλοι γνωρίζουν βέβαια ότι η Δημοτική Αρχή της Πάτρας είναι απολύτως εξαρτώμενη από τον κομματικό μηχανισμό του ΚΚΕ. Άλλωστε ούτε ο κ. Πελετίδης, ούτε οι περί αυτόν στο Μέγαρο της Μαιζώνος κάνουν κάποια προσπάθεια να «διασκεδάσουν» τις εντυπώσεις.

Όμως αυτό απέχει παρασάγγας απ΄ότι συμβαίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Πάτρα.

Το κόμμα αρχικά παραγκώνισε τον εκλεγμένο Δήμαρχο της πόλης, καθιστώντας τον «άφωνο» και με παρουσία σε ορισμένες μόνο (απόλυτα προστατευμένες) εκδηλώσεις.

Στη συνέχεια όμως έκανε κάτι πολύ πιο ακραίο. Ανέλαβε ως κόμμα –ούτε καν ως δημοτική αρχή ή ως δημοτική παράταξη- να επιτεθεί στον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων, Γρηγόρη Αλεξόπουλο.

Την ίδια στιγμή ένας «στρατός» επαγγελματικών, ή μη, στελεχών απ΄όλη τη χώρα, με κανονικά ή συνηθέστερα, ψεύτικα, προφίλ επιτίθεται με μανία στα κοινωνικά δίκτυα τόσο στον υποψήφιο Δήμαρχο ή σε υποψήφιους ή απλά υποστηρικτές του, ρίχνοντας λάσπη σε έναν τεράστιο… κόκκινο ανεμιστήρα.

Δεν ξέρω τι ακριβώς γνωρίζουν εκεί στα έγκατα του Περισσού. Αλλά οι σπασμωδικές και πανικόβλητες κινήσεις τους δείχνουν ότι τα μηνύματα είναι συντριπτικά υπέρ της υποψηφιότητας του Γρηγόρη Αλεξόπουλου που δεν έχει ανάγκη από κανένα κομματικό φορέα να μιλάει αντ΄αυτού, έχει παρουσιάσει ένα απόλυτα υλοποιήσιμο πρόγραμμα και κυρίως φέρνει την ελπίδα στον απογοητευμένο δημότη της Πάτρας.

Και όσο ο επόμενος Δήμαρχος της Πάτρας εμφανίζεται, μιλάει, προτείνει και κερδίζει συνεχώς νέους υποστηρικτές, τόσο το Κόμμα θα κάνει πιο σκληρές επιθέσεις, τόσο θα εξαφανίζει τον απερχόμενο Δήμαρχο, μη επιτρέποντάς του να παρουσιαστεί σε ένα debate (όπως ζητά εδώ και καιρό ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος) για να υπερασπιστεί τουλάχιστον τη θητεία του.

Τα πράγματα θα γίνουν πολύ πιο άγρια τις επόμενες ημέρες. Όμως πάντα το πιο πυκνό σκοτάδι είναι λίγο πριν την ανατολή. Λίγες μέρες μείνανε…

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις