Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Πάτρα: Live εμφάνιση των Fuel Eater & Breath After Coma

Πάτρα: Live εμφάνιση των Fuel Eater &...

Μαζί τους και οι Salto Mortale

Οι Fuel Eater, ένα heavy/doom rock συγκρότημα που δημιουργήθηκε στην Πάτρα το 2012 και έχει έκτοτε κυκλοφορήσει 2 άλμπουμ, θα εμφανιστεί live μαζί με τους Breath After Coma και special guest τους Salto Mortale στη «Γιάφκα» στην οδό Κανάρη κάτω από τα Ψηλαλώνια την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019 μετά τις 21.00.

Τους Fuel Eater χαρακτηρίζουν οι βαριές κιθάρες, οι κοινωνικοί προβληματισμοί και η μεγάλη ένταση επί σκηνής, κάτι που αποδεικνύουν σε κάθε ζωντανή τους εμφάνιση, μετατρέποντάς κάθε event σ’ ένα πάρτι για παλιούς και νέους τους φίλους.

Oι Breath After Coma δημιουργήθηκαν το 2014 στην Αθήνα. Έχουν εκδώσει ένα Ep και 2 Full Albums με το δεύτερο να έχει μόλις κυκλοφορήσει τον Απρίλη του 2019. Μουσική από το EP συμπεριλήφθηκε στο soundtrack της extreme-sport ταινίας αμερικανικής παραγωγής “Thunderstruck 14”. Η μπάντα προτιμά να το υποστηρίζει με high-energy ζωντανή παρουσία στο σανίδι σε όχι μεγαλύτερη απόσταση από ένα εκατοστό από το φιλόμουσο κοινό.

Συμπληρώνοντας 5 χρόνια ζωής και έχοντας ήδη δύο EP’s και πάνω από εκατό live στο ενεργητικό τους, οι Salto Mortale κυκλοφορούν το πρώτο τους full album με τίτλο «Ατελές το ον». Συνδυάζοντας στοιχεία από τον ευρύτερο χώρο του hard ‘n’ heavy και χρησιμοποιώντας ελληνικό στίχο, ο δίσκος αποτελεί δήλωση του χαρακτήρα της μπάντας και μια ξεκάθαρη πρόταση των σκέψεων και των ιδεών της.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:

• Προπώληση: 6€

• Ταμείο: 8€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

• Discover Bookstore (Βούρβαχη 3, Πάτρα, τηλ.: 2610624916)

• Το Θρανιο (Κιλκίς 37, Πάτρα, τηλ.: 2610453783)

• Ουλαλουμ (Γεροκωστοπούλου 56 & Ηφαίστου, τηλ.: 6947260708)

• Ηλεκτρονική προπώληση: www.viva.gr

Oι Fuel Eater.

Oι Fuel Eater.

Oι Fuel Eater.

Breath After Coma.

Breath After Coma.

Breath After Coma.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture