Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Έξι ακόμα υποψήφιοι με τον Θεόδωρο Μπαρή στον Δήμο Ερυμάνθου

Έξι ακόμα υποψήφιοι με τον Θεόδωρο Μπαρή...

"Δυνατή ομάδα"

Ακόμη έξι πολίτες του Δήμου Ερυμάνθου ενώνουν τις δυνάμεις τους  με τον υποψήφιο Δήμαρχο, Θεόδωρο Μπαρή θέτοντας υποψηφιότητα στο συνδυασμό «Συνεργασία για τον Ερύμανθο» για έναν Δήμο δυνατό που θα απαντά στις σύγχρονες προκλήσεις. Πρόκειται για ανθρώπους, αγωνιστές της ζωής που αγαπούν τον τόπο τους και θέλουν να προσφέρουν, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.


Μαρία Κουστουμπαρδη- Διαμαντή

Η Μαρία Κουστουμπαρδη- Διαμαντή είναι επιχειρηματίας, ιδιοκτήτρια του Κέντρου συνεστιάσεων "Κτήμα Διαμαντή", από το 2005. Διαμένει μόνιμα στη Χαλανδρίτσα, είναι παντρεμένη με τον Αθανάσιο Διαμαντή και μητέρα τριών παιδιών.

Βασίλειος Κόλλιας

Ο Βασίλειος Κόλλιας κατάγεται από την Αγριλιά Δήμου Ερυμάνθου. Είναι παντρεμένος και πατέρας πέντε παιδιών, ενώ επαγγελματικά δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα.

Γεώργιος Κουραχάνης

Ο Γεώργιος Κουραχάνης είναι Δικηγόρος Πατρών. Γιος του Σταύρου Κουραχάνη, δασκάλου από το Σταυροδρόμι και της Θεοδώρας Κουραχάνη- Στραβοκεφάλου από το Σκούρα. Είναι παντρεμένος με τη Δήμητρα Σωτηροπούλου, δικηγόρο Πατρών καταγόμενη από το Λεόντιο του Δήμου Ερυμάνθου και από τον Άγιο Δημήτριο Δήμου Ερυμάνθου. Είναι δημοτικός σύμβουλος Ερυμάνθου και μέλος της Οικονομικής και Σχολικής Επιτροπής.

Κωνσταντίνα Τσάμη το γένος Σκούτα

Η Κωνσταντίνα Τσάμη το γένος Σκούτα έχει γεννηθεί στο Λεόντιο του Δήμου Ερυμάνθου. Είναι παντρεμένη με τον Κώστα Τσάμη και μητέρα τεσσάρων παιδιών. Είναι αγροτοκτηνοτρόφος και κατοικεί στα Δεμέστιχα του Δήμου Ερυμάνθου.

Αποστόλης Νεμουτιανος

Ο Αποστόλης Νεμουτιανος γεννήθηκε και κατοικεί στο Σκιαδά Τριταίας. Είναι έγγαμος με δύο παιδιά και στο επάγγελμα αγροτοκτηνοτρόφος.

 

Μαρία Σταματοπούλου του Βαγγέλη

Η Μαρία Σταματοπούλου του Βαγγέλη γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στο Μάνεσι Ερυμάνθου. Προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια και εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση- εμπόριο ζωοτροφών.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις