EVENTS

/

DECK: ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ, ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΛΟΗ ΩΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

DECK: ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ, ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΛΟΗ ΩΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Μπακοπούλου Άντυ

Μακαρονάδα «του ψαρά» και άλλα πολλά

Δεν… «αντιστέκεσαι» στο φημισμένο και ολόφρεσκο νηστίσιμο μενού για την Μεγάλη Εβδομάδα του πανοραμικού Deck, που αγναντεύει όλο το λιμάνι. Μέχρι τη Μεγάλη Παρασκευή, η οικογένεια Λόη προσφέρει αγαπημένα παραδοσιακά εδέσματα των ημερών εστιάζοντας βέβαια στα θαλασσινά.

Το Deck, όπου όσοι συχνάζουν νιώθουν πως «βουτάει» στον Πατραικό, διαθέτει βέβαια μενού αντάξιο της πολύχρονης φήμης της ονομαστής οικογενειακής επιχείρησης. Με πολυετή ιστορία στη γευστική Πάτρα, ως «Καλυψώ», η οικογένεια Λόη συνεχίζει με το Deck την πλούσια γαστρονομική πορεία που την καθιέρωσε, δελεάζοντας καλοφαγάδες διαφορετικών γενεών.

Οπως μάθαμε, θα δοκιμάσουμε αυτές τις μέρες γαρίδες λαδολέμονο, σαγανάκι ή ριζότο, γάμπαρες ψητές, μύδια αχνιστά, σαγανάκι ή ριζότο, γαριδομακαρονάδα, μακαρονάδα «του ψαρά», καλαμάρι τηγανητό ή ψητό αλλά και το καθιερωμένο χταποδάκι ξιδάτο. Ταυτόχρονα, μαγειρεύονται σπιτικά, λαδερά πιάτα, όπως γεμιστά και μελιτζάνες ιμάμ. Για επιδόρπιο απολαύστε χαλβά με φράουλες.

 

Σχόλια

Best View