Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

MAC ΚΑΙ ΓΟΥΙΝΙ ΧΑΡΛΟΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΩΝ VIVA GLAM ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ AIDS

MAC ΚΑΙ ΓΟΥΙΝΙ ΧΑΡΛΟΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η διεθνής καμπάνια είναι εμπνευσμένη από το RuPaul

H πασίγνωστη εταιρεία μακιγιάζ Mac γιορτάζει τη διαφορετικότητα και τάσσεται ακόμα μια φορά στον αγώνα κατά του Aids αφιερώνοντας την επέτειο 25 χρόνων της σειράς Viva Glam στη διάσημη τρανσέξουαλ Ru Paul που λάνσαρε την πρώτη καμπάνια το 1994. Μάλιστα, την εκκεντρική φιγούρα της υμνεί το περιζήτητο μοντέλο με τη λεύκη Γουίνι Χάρλου που έχει μεταμορφωθεί με πλατινένια μαλλιά και outfit σε κατακόκκινο βινίλ.

 

1994-2019

1994-2019

1994-2019

 

Η Χάρλοου, η οποία χρίστηκε πρέσβειρα της Mac έχει γεννηθεί τη χρονιά που «πρωτοβγήκαν» τα Viva Glam.  «Δεν υπάρχει πιο εμβληματική διαφήμιση από αυτή της Viba Glam, με τιμάει πάρα πολύ η συνεργασία» δήλωσε το μοντέλο που αποκαλύπτει υπερήφανα τα «μπαλώματα» στην επιδερμίδα της. Θυμίζουμε πως σε καμπάνιες της Viba Glam έχουν συνεισφέρει μεγάλα icons που μάχονται για τη διαφορετικότητα και τη μη επιβολή της κλασικής ομορφιάς Lady Gaga, Ελτον Τζον και Ριάνα.

Τα εν λόγω προιόντα θα δοθούν ολοκληρωτικά για την εκστρατεία κατά του Aids όπως είχε συμβεί και όταν πρωτοκυκλοφόρησαν συγκεντρώνοντας 500 εκατομμύρια ευρώ. Πρόκειται για τρία κραγιόν, ένα καφεκόκκινο, ένα ροζ μπεζ και ένα μόκα. Εσωτερικά η συσκευασία είναι σε φούξια μεταλιζέ. Την πρωτοβουλία χαιρέτησαν ήδη στο διαδίκτυο οι pop stars Fergie, Mary j Blige, Ρίκι Μάρτιν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View