Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

ΦΛΑΣ ΣΤΙΣ COUTURE ΔΩΡΕΕΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑΝ ΣΤΟ ONE ATHENS ΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΘΗΝΑ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΝΟΥΣ)

ΦΛΑΣ ΣΤΙΣ COUTURE ΔΩΡΕΕΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Super glam Μαρίνα Βερνίκου, Βίκυ Καγιά

Πλήθος επωνύμων στα εγκαίνια της έκθεσης «Ηaute Couture Collection» της φιλανθρωπικής οργάνωσης CREAID της Μαρίνας Βερνίκου. Καταπληκτικά σκηνικά projects ανέδειξαν στο κτίριο του One Athens στο Κολωνάκι συλλεκτικές couture δημιουργίες, που προσέφεραν για δημοπρασία πάνω από 80 φίλες και φίλοι του σωματείου.

 

 

Το βράδυ της Τετάρτης δωρητές- εκθέτες και επισκέπτες της έκθεσης θαύμασαν ρούχα και αξεσουάρ από προσωπικές συλλογές, τα οποία δημοπρατούνται, με μηδενική τιμή εκκίνησης, για τους φιλανθρωπικούς σκοπούς της οργάνωσης, στην ιστοσελίδα www.creaid.com έως τις 14 Απριλίου. Όλα τα έσοδα θα προσφερθούν για τη δημιουργία παιδικής χαράς στο Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία». Η οικοδέσποινα της βραδιάς και πρόεδρος της CREAID Μαρίνα Βερνίκου, που ήταν και η ψυχή του όλου εγχειρήματος, μαζί με τα ιδρυτικά μέλη, υποδέχθηκαν περισσότερους από 1000 καλεσμένους από το επιχειρηματικό, ναυτιλιακό, καλλιτεχνικό χώρο καθώς και δημοσιογράφους από όλα τα ΜΜΕ, εκπροσώπους της σόουμπιζ και της μόδας.

ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΑΙΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ

Τα σκηνικά είχαν κάτι από Άννα Καρένινα, Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, άγρια  ζούγκλα, γραφικό αχυρώνα, αλλά και παραδοσιακή Σικελία. Κούκλες από τα μπαλκόνια του κτιρίου ατένιζαν τον προαύλιο χώρο φορώντας Dolce & Gabbana runway pieces, ενώ πίσω από επιβλητικές τζαμαρίες, στήθηκαν μερικά από τα haute couture ρούχα της φετινής έκθεσης, όπως το σακάκι – δωρεά του Λάκη Γαβαλά- Hedi Slimane for Dior Hommes που ακόμα ένα στον κόσμο, ανήκε στον θρυλικό David Bowie, το γεμάτο παγιέτες και αστέρια μίνι Dolce & Gabbana φόρεμα – δωρεά του Δημήτρη Τσερτσίδη- που ίδιο έχει φορεθεί από τη pop queen Beyonce αλλά και συλλεκτικά deux pieces διά χειρός John Galliano for Dior. Oι χορηγοί ήταν πάρα πολλοί ενώ τα περισσότερα βλέμματα έκλεψαν τα κεντημένα μίνι φορέματα της Μαρίνας Βερνίκου και της Βίκυς Καγιά.

Από τα μέρη μας ήταν εκεί οι Τάκης Ζαχαράτος, Νίκος Αποστολόπουλος, Χάρης Ντάβλας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View