Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κουτρόπουλος και Ανδρικόπουλος υποψήφιοι με τον Διαμαντή Κανελλόπουλο

Κουτρόπουλος και Ανδρικόπουλος υποψήφιοι...

«Νέα Συμπόρευση για τον Ερύμανθο»

"Δύο ακόμη δυνατές υποψηφιότητες, ανθρώπων που έχουν υπηρετήσει την Τοπική Αυτοδιοίκηση και μάλιστα από θέση ευθύνης και χαίρουν της εκτίμησης των τοπικών τους κοινωνιών", όπως αναφέρεται, ανακοίνωσε ο συνδυασμός «Νέα Συμπόρευση για τον Ερύμανθο» με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Ερυμάνθου, τον Διαμαντή Κανελλόπουλο.

Πρόκειται για τους πρώην προέδρους των Κοινοτήτων Λεοντίου, Σωτήρη Κουτρόπουλο και Καλεντζίου, Αθανάσιο Ανδρικόπουλο ο οποίος μάλιστα είχε διατελέσει και αντιδήμαρχος, που αποφάσισαν να βρεθούν στο πλευρό του κ. Κανελλόπουλου δίνοντας τη «μάχη» των αυτοδιοικητικών εκλογών. Και οι δύο έχουν προσφορά στον τόπο τους, ενώ δηλώνουν αποφασισμένοι να συμβάλουν με όλες τους τις δυνάμεις για ένα καλύτερο αύριο. «Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας τους υποψήφιους Σωτήρη Κουτρόπουλο και Σάκη Ανδρικόπουλο, δύο έμπειρα στελέχη που ισχυροποιούν τη θέση μας στον αυτοδιοικητικό χάρτη της περιοχής εν όψει των εκλογών του Μαΐου.

Οι αγωνίες για το μέλλον της περιοχής μας είναι κοινές. Η ενότητα και η συσπείρωση θα μας κάνει ισχυρότερους προκειμένου να διεκδικήσουμε απαντήσεις και λύσεις για τα προβλήματα που απασχολούν το Δήμο μας», τόνισε ο κ. Κανελλόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις