Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τρεις συλλήψεις για ληστεία σε βενζινάδικο – Οι δράστες χτύπησαν κι έδεσαν τον υπάλληλο

Τρεις συλλήψεις για ληστεία σε βενζινάδι...

Στη Βουπρασία

Άμεση ήταν η εξιχνίαση από την τοπική Αστυνομία της ληστείας που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα στη Βουπρασία και πιο συγκεκριμένα σε βενζινάδικο της περιοχής. Οι Αρχές συνέλαβαν τρεις άνδρες που φέρονται να είναι οι δράστες της ληστείας, οι οποίοι είναι πακιστανικής καταγωγής.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατοχή τους βρέθηκαν ένα μπαλτάς, ένα ξύλινο ρόπαλο που φέρεται να χρησιμοποίησαν κατά τη ληστεία. Επίσης οι αστυνομικοί βρήκαν το συρτάρι της ταμειακής μηχανής του πρατηρίου υγρών καυσίμων, 360 ευρώ και το κινητό το θύματος. Οι τρεις, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν ομολογήσει την πράξη τους.

Η ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα, όταν οι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους εισέβαλαν στο πρατήριο και, υπό την απειλή μαχαιριών, ακινητοποίησαν τον εργαζόμενο. Τον χτύπησαν με ρόπαλο και τα χέρια τους και αφού τον έδεσαν, άρπαξαν 700 ευρώ κι εξαφανίστηκαν.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βάρδας όπου το παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια επέστρεψε σπίτι του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις