ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Οδύνη στην κηδεία της Μαρίας Τρεκενέκη

Πάτρα: Οδύνη στην κηδεία της Μαρίας Τρεκενέκη

Συγγενείς,φίλοι και συνάδελφοι στο τελευταίο αντίο

Την αποχαιρέτησαν για πάντα σε κλίμα βαθιάς θλίψης. Οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είπαν σήμερα το τελευταίο αντίο στη 42χρονη Μαρία Τρεκενέκη.

Η κηδεία της έγινε στη 1 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Πατρών και η ταφή στο κοιμητήριο Μιντιλογλίου.

H Μαρία Τρεκενέκη, εργαζόταν επί σειρά ετών στο ατελιέ της εφημερίδας «Πελοπόννησος» των Πατρών κάνοντας επεξεργασία φωτογραφιών και κειμένων.

Έδωσε τα τελευταία χρόνια γενναία μάχη με ασθένεια χωρίς τελικά να βγει νικήτρια. Η ίδια δεν άφηνε η περιπέτεια με την υγεία της να την καταβάλλει και να την επηρεάσει. Μάλιστα όπως μας είπαν συνάδελφοι της, η Μαρία Τρεκενέκη δούλευε μέχρι και πριν από τρεις ημέρες, πάντα εκεί στο πόστο της δουλειάς της που έκανε με τον καλύτερο τρόπο, συνέπεια και επαγγελματισμό.

Τον χαρακτήρα της διέκριναν η ευγένεια και το ήθος. Μπήκε στο τεχνικό επιτελείο της εφημερίδας Πελοπόννησος πριν από 20 ολόκληρα χρόνια το 1998 και σύντομα διακρίθηκε δουλεύοντας στο κομμάτι της επεξεργασίας των φωτογραφιών και της επεξεργασίας των δημοσιογραφικών κειμένων. Όσοι την γνώριζαν και είχαν συναναστραφεί μαζί της, μιλούν για μία κοπέλα με έμφυτη ευγένεια και καλοσύνη, ένα καλό παιδί.

Στην προσωπική της ζωή, ήταν παντρεμένη με τον Δημήτριο Αθανασόπουλο, με τον οποίο είχε αποκτήσει μια κόρη, την Ειρήνη.

 

Σχόλια

Ειδήσεις