ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Μαρίας Τρεκενέκη

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Μαρίας Τρεκενέκη

Έφυγε νωρίς

Iδιαίτερη θλίψη προξένησε ο θάνατος στα 42 της μόλις χρόνια, της Μαρίας Τρεκενέκη, η οποία εργαζόταν επί σειρά ετών στο ατελιέ της εφημερίδας «Πελοπόννησος» των Πατρών κάνοντας επεξεργασία φωτογραφιών και κειμένων. Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στη 1 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Πατρών και θα ακολουθήσει η ταφή της στο κοιμητήριο Μιντιλογλίου.

 

Πάτρα: Θλίψη για την 42χρονη Μαρία Τρεκενέκη -Δούλευε μέχρι προχθές

Η Μαρία Τρεκενέκη έδωσε τα τελευταία χρόνια γενναία μάχη με ασθένεια χωρίς τελικά να βγει νικήτρια. Η ίδια δεν άφηνε η περιπέτεια με την υγεία της να την καταβάλλει και να την επηρεάσει. Μάλιστα όπως μας είπαν συνάδελφοι της, η Μαρία Τρεκενέκη δούλευε μέχρι και πριν από δύο ημέρες, πάντα εκεί στο πόστο της δουλειάς της που έκανε με τον καλύτερο τρόπο, συνέπεια και επαγγελματισμό.

Τον χαρακτήρα της διέκριναν η ευγένεια και το ήθος. Μπήκε στο τεχνικό επιτελείο της εφημερίδας Πελοπόννησος πριν από 20 ολόκληρα χρόνια το 1998 και σύντομα διακρίθηκε δουλεύοντας στο κομμάτι της επεξεργασίας των φωτογραφιών και της επεξεργασίας των δημοσιογραφικών κειμένων. Όσοι την γνώριζαν και είχαν συναναστραφεί μαζί της, μιλούν για μία κοπέλα με έμφυτη ευγένεια και καλοσύνη, ένα καλό παιδί.

Στην προσωπική της ζωή, ήταν παντρεμένη με τον Δημήτριο Αθανασόπουλο, με τον οποίο είχε αποκτήσει μια κόρη, την Ειρήνη.

Η είδηση του θανάτου της βύθισε στο πένθος την οικογένεια της, την αδελφή της Ευτυχία, τα αδέλφια του συζύγου της, τους φίλους και τους συναδέλφους της.

 

 

Φωτό από Πελοπόννησο

 

Σχόλια

Ειδήσεις