Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ανέσυραν και το μονοκινητήριο οι βατραχάνθρωποι - Σήμερα στο Ρίο η νεκροψία του Παναγιώτη Κεφάλα - Το αντίο των φίλων του

Ανέσυραν και το μονοκινητήριο οι βατραχά...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Δύσκολες ώρες για την οικογένειά του

Ανασύρθηκε χθες το μεσημέρι από τον βυθό στην Καβουρότρυπα Κρυονερίου στην Αιτωλοακαρνανία και από βάθος 38 μέτρων,  το μονικητήριο με το οποίο κατέπεσε ο 47χρονος Παναγιώτης Κεφάλας. Για τον εντοπισμό του έγιναν έρευνες σε θάλασσα και στεριά αλλά και από αέρος, επί τέσσερις ημέρες.

Τελικά ο πιλότος εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου. Το ωκεανογραφικό Ναυτίλος του Πολεμικού Ναυτικού έδωσε το "στίγμα" και βατραχάνθρωποι του λιμενικού βούτηξαν και τον ανέσυραν. Ο άνδρας βρισκόταν μέσα στο μονοκινητήριο.

Χθες το μεσημέρι οι δύτες ξαναβούτηξαν σε βάθος 38 μέτρων και έβγαλαν και το αεροσκάφος με τη συνδρομή σκάφους του Λιμεναρχείου Μεσολογγίου, το οποίο μεταφέρθηκε στο Λιμεναρχείο στο Μεσολόγγι. Στη συνέχεια θα παραδοθει σε ειδική Επιτροπή για να διαπιστωθεί αν σημειώθηκε κάποια βλάβη στη διάρκεια της πτήσης, κλπ.

Οι ώρες ήταν και είναι δύσκολες για τη σύζυγο τα παιδιά του πιλότου καθώς και για τους υπόλοιπους συγγενείς και φίλους.

Όταν εντοπίστηκε ο Παναγιώτης Κεφάλας τη σύζυγό του ενημέρωσαν οι αρχές. Η γυναίκα του ήταν στον τόπο των ερευνών.

Ο Παναγιώτης Κεφάλας είχε αναπτύξει και κοινωνική δράση αφού έκανε πτήσεις στη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου στην Αχαΐα, για την πρόληψη των πυρκαγιών επιτηρώντας δασικές περιοχές.


Ο αγνοούμενος Παναγιώτης Κεφάλας πετούσε εθελοντικά για την προστασία των δασών



Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ

 

Αναφορικά με τις έρευνες προς εντοπισμό μονοκινητήριου αεροσκάφους και του επιβάτη του στη θαλάσσια περιοχή Πατραϊκού κόλπου από μεσημβρινές ώρες της 16/01/2019, γνωρίζεται ότι στελέχη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισαν, απογευματινές ώρες σήμερα, τη σορό του αγνοούμενου 47χρονου χειριστή μέσα στο θάλαμο διακυβέρνησης του αεροσκάφους, στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Καβουρότρυπας Κρυονερίου Αιτωλοακαρνανίας, σε βάθος περίπου τριάντα οκτώ μέτρων και πενήντα εκατοστών (38,50m).

Η ανωτέρω σορός αφού ανασύρθηκε, μεταφέρθηκε με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στο λιμένα Μεσολογγίου, έπειτα στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου και στη συνέχεια στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου.

Στο σημείο των ερευνών βρίσκονταν και  επικεφαλής υπηρεσιών που σσυμμετείχαν στις έρευνες όπως ο Λιμενάρχης Μεσολογγίου Νεκτάριος Μελιάδης και ο Διοικητής της ΠΥ στη Δυτική Ελλάδα Γιάννης Πετρούτσος.

 

ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟ FB

 

Στη σελίδα του στο facebook φίλοι του τον αποχαιρετούν.

Γράφουν:

Δεν μπορεί να πιστέψει κανείς αυτήν την απώλεια ! 
Δεν το χωράει ο νους .... 
Παναγιώτη μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζί, για όλα αυτά που με έμαθες και πρόσφερες για εμένα ! 
Σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου ! 
Μιλάμε για έναν εξαίρετο άνθρωπο, πάντα με το χαμόγελο του ! 
Θα μας λείψεις !!! 
Καλό Ταξίδι καλέ μου φίλε !

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΜΟΙΡΟΛΟΓΙΑ. ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟΣ ΦΙΛΕ!

Γιατι ρε πανο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

ΕΚΤΑΚΤΟ! Βρέθηκε νεκρός ο πιλότος Παναγιώτης Κεφάλας - Κοινωνία ...

Ο Παναγιώτης Κεφάλας από την Πάτρα είναι ο ..

 



 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις