ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Που είναι η Τροχαία; Πάρκαρε ανενόχλητος μπροστά από το δημαρχείο της Πάτρας σε θέση ΑμΕΑ

Που είναι η Τροχαία; Πάρκαρε ανενόχλητος μπροστά από το δημαρχείο της Πάτρας σε θέση ΑμΕΑ
Βγενόπουλος Φάνης

Τη φωτογραφία ανέβασε ο Μάκης Φεσσιάν

Αποτελεί πλέον εμπεδωμένη συνείδηση σε μερίδα οδηγών της Πάτρας, πως ό,τι και να κάνουν η Τροχαία δεν θα είναι εκεί για να τους επιβάλλει τις προβλεπόμενες κυρώσεις για τις παραβάσεις τους. Κατά συνέπεια, η φωτογραφία που ανέβασε πριν λίγο ο πρώην νομαρχιακός σύμβουλος Μάκης Φεσσιάν δεν προκαλεί εντύπωση, δεδομένης της ανυπαρξίας των ένστολων της Τροχαίας από την πόλη…

Οδηγός αυτοκινήτου, όχι μόνο είχε το θράσος να παρκάρει παράνομα στο κέντρο της Πάτρας, μπροστά από τις δημοτικές υπηρεσίες της Μαιζώνος, αλλά επιδεικνύοντας χαρακτηριστική αντικοινωνική συμπεριφορά, θεώρησε σκόπιμο να μπλοκάρει τη θέση στάθμευσης και τη ράμπα για Άτομα με Αναπηρίες που υπάρχει στο σημείο.

Να σημειωθεί ότι για την παράνομη στάση - στάθμευση σε θέσεις ΑμΕΑ και σε ράμπες διάβασης, ο νέος ΚΟΚ προβλέπει επιτόπου αφαίρεση πινακίδων και άδειας κυκλοφορίας και επιτόπου αφαίρεση άδειας οδήγησης του οδηγού για 60 ημέρες. Στη θεωρία αυτά βεβαίως, διότι στην πράξη, δεν υπάρχουν όργανα της Πολιτείας να τα εφαρμόσουν.

Και όταν η Τροχαία απουσιάζει από το κεντρικότερο σημείο της πόλης, καταλαβαίνει κανείς τι συμβαίνει στις γειτονιές της Πάτρας...

Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο του Μάκη Φεσσιάν, ο οποίος είναι και ο ίδιος Άτομο με Αναπηρίες: «Πάντως είναι τυχερός βρήκε να παρκάρει για να κάνει την δουλειά του, για δυο λεπτά βρε αδερφέ.»

Σχόλια

Ειδήσεις