Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Εντυπωσιακή και κάπως αγνώριστη η Πατρινή Όλγα Πολίτου στο «Έγκλημα στο Όριεντ Εξπρές»

Εντυπωσιακή και κάπως αγνώριστη η Πατριν...

Η παράσταση παίζεται με επιτυχία στο Θέατρο Δανδουλάκη, στην Αθήνα

Το συγκλονιστικό όσο και διάσημο έργο της Άγκαθα Κρίστι «Έγκλημα στο Όριεντ Εξπρές» παρουσιάζεται, στο Θέατρο Δανδουλάκη, στην Αθήνα και μεταξύ των ηθοποιών που παίζουν είναι και η εκλεκτή Πατρινή πρωταγωνίστρια Όλγα Πολίτου που πραγματικά είναι εντυπωσιακή και κάπως αγνώριστη από το μακιγιάζ και την περούκα για τις ανάγκες του ρόλου.

Είναι η 1η φορά που ανεβαίνει στην Ελλάδα η απόδοση του πασίγνωστου μυθιστορήματος σε θεατρικό έργο που έκανε ο Κεν Λούντβιχ.

Μια μεγάλη θεατρική παραγωγή από αυτές που ξέρει να στήνει η Κάτια Δανδουλάκη, σε σκηνοθεσία Αντώνη Καλογρίδη, με έναν θίασο 11 πρωταγωνιστών και σκηνικά και κοστούμια που εντυπωσιάζουν.

Στην παράσταση «Έγκλημα στο Orient Express» παίζουν οι Κάτια Δανδουλάκη, Δάνης Κατρανίδης, Αντώνης Καφετζόπουλος, Ταμίλα Κουλίεβα, Τάνια Τρύπη, Τάκης Παπαματθαίου, Λένα Δροσάκη, Άγγελος Μπούρας, Λευτέρης Ζαμπετάκης και η Όλγα Πολίτου. Πατρινή ως γνωστό είναι και η ταλαντούχα ηθοποιός Λένα Δροσάκη.

Στο Έγκλημα στο Orient Express, το πιο διάσημο κι αγαπημένο αστυνομικό της Άγκαθα Κρίστι, έχουμε την ανάμειξη στην ιστορία του διάσημου Ηρακλή Πουαρό, ενώ η πλοκή είναι γεμάτη μυστήριο και ανατροπές. Όλα είναι διαφορετικά απ’ ότι δείχνουν, από την πρώτη μέχρι και την τελευταία σκηνή. Και όλα καθορίζονται τελικά από το μεγάλο δίλημμα: μπροστά στην φρίκη του φόνου ενός παιδιού, ποια τιμωρία είναι δίκαιη και ηθική, ποιος μπορεί να γλιτώσει από τον θείο και τον ανθρώπινο νόμο...

Σκηνοθεσία: Αντώνη Καλογρίδη

Απόδοση: Ολυμπία Σκορδίλη

Σκηνικά: Γιώργος Γαβαλάς, Μαίρη Τσαγκάρη

Κοστούμια: Ιωάννα Τσάμη

Φωτισμοί: Λευτέρης Παυλόπουλος

Μουσική : Αντώνης Παπακωνσταντίνου

Παραγωγή: Θεατρικές Επιχειρήσεις Τάγαρη

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΘΕΑΤΡΟΥ 210 86 40 414.

Οι φωτ. είναι από ανάρτηση του σάιτ του περιοδικού Αθηνόραμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight