Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Χάρης Παναγόπουλος και τα events του

Ο Χάρης Παναγόπουλος και τα events του

Μίλησε στο περιοδικό Best και φωτογραφήθηκε στον υπέροχο κήπο της Apotheosis

Τον συναντήσαμε στον υπέροχο κήπο της “Apotheosis”, δίπλα στο υπεραιωνόβιο δέντρο, να φροντίζει και την τελευταία λεπτομέρεια για την φωτογράφιση, από τις πινελιές του art de la table, μέχρι τις ανθοσυνθέσεις και τα κηροπήγια. Ο wedding planner και event planner Χάρης Παναγόπουλος, η «ψυχή» του «HARRIS THE EVENTS», υπόσχεται tailor-made events, βασισμένα στον κάθε πελάτη, μοναδικά γι αυτόν και το επιτυγχάνει, αναλαμβάνοντας εκδηλώσεις σε όλους τους χώρους. Η οργανωτική του φροντίδα αφορά μια εκδήλωση ή γάμο από την αρχή μέχρι το τέλος, δίνοντας τη γενική κατεύθυνση και όχι μόνο.

Κείμενο: Κωνσταντίνα Τσίχλα, photo: Νίκος Τσακανίκας

Τι ακριβώς είναι η “HARRIS THE EVENTS»;

Η “HARRIS THE EVENTS” αναλαμβάνει με μεγάλο ενθουσιασμό και επιμέλεια τόσο κοινωνικές όσο και εταιρικές εκδηλώσεις. Στο ενεργητικό μας δηλαδή έχουμε από γάμους, παιδικά party, baby showers, βαπτίσεις μέχρι incentives εταιρειών και προωθήσεις προϊόντων καθώς και parties-events. Πρόκειται για μία εταιρία διοργάνωσης εκδηλώσεων που θα πρωτοστατήσει τα επόμενα χρόνια στην Ελλάδα. Μετά από αρκετά χρόνια αυτή η «ιδέα», έχει πάρει μορφή, έχει αισθητική, γνώση και πάνω από όλα εμπειρία.

Γνώμονάς μας πάντα ήταν και θα είναι η μέγιστη αξιοποίηση του χώρου, του χρόνου, του ύφους και του budget της εκδήλω­σης. Προσφέρουμε με αυτόν τον τρόπο στους πελάτες μας αλλά και κατ’ επέκταση στους καλεσμένους τους, μια μοναδική εμπειρία που συζητούν και θυμούνται για καιρό, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους.

Παρόλα αυτά η “HARRIS THE EVENTS” συνεχίζει να είναι μια ζω­ντανή «ιδέα» σε διαρκή εξέλιξη, αναζήτηση και πρωτοτυπία για να μπορούμε να προσφέρουμε πάντα κάτι μοναδικό.

Πώς προέκυψε η ιδέα για την εταιρεία;

Επειδή στη ζωή τίποτα δεν είναι τυχαίο, η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε μετά από χρόνια κι ενώ είχα σπουδάσει κάτι τελείως διαφο­ρετικό, να ασχοληθώ επαγγελματικά με αυτό που ονειρευόμουν από μικρός. Όταν άνοιξα την εταιρία μου χωρίς να κάνω κάτι ιδιαίτερο, ήμουν ήδη έτοιμος. Όλα ήρθαν πολύ ομαλά, λες και τα είχα προγραμματίσει να συμβούν. Το πεπρωμένο φυγείν αδύνα­τον. Ψυχή και καρδιά να έχεις…

Επικεντρώνεστε στην πιο όμορφη μέρα της ζωής των ζευγαριών, στο γάμο τους…

Πράγματι, η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τη διοργάνωση ενός γάμου. Με ότι αυτό συνεπάγεται και ση­μαίνει. Αυτό συμπεριλαμβάνει πραγματικά οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί, από προτάσεις για το bachelorette, το στολισμό του γά­μου, το νυφικό, το χτένισμα, την αποστολή προσκλήσεων, το rsvp των καλεσμένων, μέχρι και το στήσιμο όλου του χώρου της γαμή­λιας εκδήλωσης σε ένα χώρο δεξιώσεων καθώς και σε μία ερημική παραλία, με έπιπλα, φωτισμό, εξοπλισμό ήχου, deck, catering, bar και πολλά άλλα.

Τι είναι ουσιαστικά ο wedding planner;

Το wedding planning έχει έναν «καταλυτικό» ρόλο στη διοργά­νωση ενός γάμου, από δύο εξίσου σημαντικές απόψεις: την οικο­νομική και την άποψη του χρόνου. Σαφώς και στη συμφωνία ενός ζευγαριού με προμηθευτές όταν μεσολαβεί ένας wedding planner θα πρέπει να εξασφαλίζονται καλύτερες τιμές, χωρίς δυστυχώς αυτό βέβαια να αποτελεί κανόνα χωρίς εξαιρέσεις... Επιπλέον, εξίσου σημαντική είναι η μεγάλη εξοικονόμηση χρόνου, κάτι «πο­λύτιμο» στις μέρες μας που οι ρυθμοί είναι απίστευτα γρήγοροι. Με λίγα λόγια, ο wedding planner εξαφανίζει το άγχος και τονίζει τη διασκέδαση κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας αλλά και της ίδιας της ημέρας του γάμου.

Ο wedding planner καλείται να αξιοποιήσει στο έπακρο αυτές τις «επενδύσεις». Δηλαδή, το ζευγάρι να ευχαριστηθεί στο μέγι­στο αυτή τη μοναδική ημέρα, έτσι όπως την έχει προετοιμάσει και ονειρευτεί, κάτι το οποίο χωρίς έναν wedding planner δεν θα ήταν εφικτό. Το ζευγάρι δεν έχει ούτε το “know how” αλλά ούτε και την δυνατότητα να παντρεύεται και συγχρόνως να συντονίζει την ημέρα του γάμου του.

Ποια ακριβώς είναι η συμβολή σας την ημέρα του γά­μου;

Η συμβολή μου στον κάθε γάμο εξαρτάται από την αντίστοιχη συμφωνία που έχουμε κλείσει με το ζευγάρι, αλλά στην πλειοψη­φία των γάμων ξεκινάει από την ώρα που μας προσλαμβάνουν και τελειώνει με την ολοκλήρωση του party/δεξίωσης.

Η παρουσία μου την ημέρα του γάμου θα μπορούσε να χαρα­κτηριστεί «συμβολική» καθώς υπάρχει μία ομάδα ανθρώπων η οποία δουλεύει με στόχο να εξασφαλίσει όλα όσα έχουν προγραμ­ματιστεί, αλλά, θέλω να είμαι και εγώ παρών και να βεβαιωθώ ότι όλα λειτουργούν όπως πρέπει σε ένα project στο οποίο έχω «βάλει την υπογραφή μου».

 

Από πού εμπνέεσαι;

Πολλές φορές δημιουργώ εικόνες στο μυαλό μου με φανταστι­κούς πρωταγωνιστές τους οποίους και περιμένω να συναντήσω. Αυτό που κάνω συνεχώς είναι ότι τους ονειρεύομαι ......και τους γάμους τους, αλλά και τους ανθρώπους..... Εκθέσεις και ταξίδια και συνεχής αναζήτηση ιδεών, είναι πηγές έμπνευσης για εμάς και μας καθιστούν μια εταιρία δυναμικά εξελισσόμενη.”

Η μοναδικότητα και τα βιώματα ενός ζευγαριού είναι η κύρια πηγή έμπνευσής μου όταν καλούμαι είτε να διακοσμήσω είτε να

οργανώσω ένα γάμο. Η ιστορία της αγάπης τους, ένα τους βλέμ­μα, ο τρόπος που θα μου περιγράψουν το όνειρό τους… Έμπνευ­ση όμως θα μου δώσει και η ίδια η ζωή, η καθημερινότητα, ένας όμορφος χώρος, η τοποθεσία φυσικά, κάτι που θα δω τυχαία στο δρόμο και κυρίως οι δικοί μου άνθρωποι!

Ποια είναι τα πρώτα βήματα για την οργάνωση ενός γά­μου;

Για μένα τα 3 βασικά πρώτα βήματα που πρέπει να γίνουν, τα οποία θα καθορίσουν και όλες τις άλλες ενέργειες του γάμου είναι πρώτα μία εκτίμηση του διαθέσιμου budget και στη συνέχεια το «κλείσιμο» της εκκλησίας και του χώρου του party/δεξίωσης.

Αναπτύσσεις ιδιαίτερες σχέσεις και «δέσιμο» με τα ζευ­γάρια;

Είναι πολλές οι φορές που έχω κλάψει σε γάμο… αλλά και αμέ­τρητες αυτές που έχω γελάσει. Το δέσιμο με τα ζευγάρια είναι με­γάλο αφού μοιράζομαι μαζί τους την ιστορία του έρωτα τους και τα όνειρα τους για αυτή τη μέρα. Η επικοινωνία μας διαρκεί μήνες, γίνομαι δικός τους άνθρωπος, εκείνος που τους αποφορτίζει από τη πίεση της προετοιμασίας που τους συμβουλεύει και που σκη­νοθετεί με απόλυτη ευθύνη μια μοναδική στιγμή στη ζωή τους. Η ημέρα του γάμου είναι μία ημέρα για την οποία το ζευγάρι και οι οικογένειες του έχουν επενδύσει χρόνο και χρήμα.

Πώς ισορροπείς ανάμεσα στην επαγγελματική και προ­σωπική σου ζωή;

Προσπαθώ να εξισορροπώ την οικογενειακή μου ζωή και τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις αλλά δεν τα καταφέρνω. Εξάλ­λου η μελέτη, η οργάνωση ενός γάμου και οι χειροποίητες κατα­σκευές απαιτούν μήνες εντατικής προετοιμασίας πριν τη μεγάλη μέρα.

Ποιος είναι ο στόχος στο εξής;

To όνειρό μου και η φιλοδοξία μου είναι να προσφέρω χαρά, δημιουργία και φρέσκες πρωτότυπες ιδέες στον κόσμο. Και θα ήθελα κάποια στιγμή να «φύγει» όλο αυτό εκτός Πατρών, να βγει προς τα έξω.

 

Γιάννης Ροδόπουλος – Νίκος Σταυρόπουλος. Οι συνεργάτες στην Apotheosis

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ

«Ο χώρος του «Apotheosis» ολοκληρώνεται και με το νέο έτος θα μπορεί να φιλοξενήσει πάρα πολλές εκδηλώσεις. Events, γάμους, βαπτίσεις, εκθέσεις ζωγραφικής, συναυλίες. Έτσι κι αλλιώς έχουμε μία ιστορία στο κομμάτι των εκδηλώσεων εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Η σκέψη για να ανοίξει ο χώρος και να μπορέσει να φιλοξενήσει αυτές τις εκδηλώσεις, εξασφάλισα συνεργασίες με τους καλύ­τερους επαγγελματίες του χώρου. Με τον Χάρη Παναγόπουλο στο κομμάτι των events και με τον Νίκο Σταυρόπουλο στο κομμάτι του φαγητού. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερο χώρο, από την είσοδο μέχρι τον κήπο που διαθέτει ένα δέντρο, μοναδικό σε όλη την Ελλάδα. Θεωρήσαμε ότι αυτός ο χώρος που έχει τη δική του ιστορία δεν έπρεπε να μείνει κλειστός» λέει ο Γιάννης Ροδόπουλος.

ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

«Με τον χώρο του «Apotheosis» υπάρχει μία συνεργασία στην τροφοδοσία των εκδηλώσεων. Ανήκω στη δεύτερη γενιά της εται­ρείας μας που λειτουργεί από το 1989 και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που συνεργάζομαι – όταν μου ζητηθεί-με αυτό τον ξεχωριστό χώρο. Ο επαγγελματισμός είναι το «μυστικό» της επιτυχίας για εμάς. Για τον κάθε πελάτη που μας εμπιστεύεται ο γάμος ή η βάπτιση είναι ένα μοναδικό γεγονός, οπότε για εμάς δεν υπάρχει περιθώριο λάθους. Δουλειά μας είναι να επιτυγχάνουμε αυτό που έχει φαντα­στεί ο καθένας για τη σημαντική στιγμή της ζωής του» λέει ο Νίκος Σταυρόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight