Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κινηματογραφικό πλατό τα Καλάβρυτα το Δεκέμβριο - Ολοκληρώνεται η ταινία για το Ολοκαύτωμα - ΦΩΤΟ από τα γυρίσματα

Κινηματογραφικό πλατό τα Καλάβρυτα το Δε...

Σε Καλάβρυτα και Αθήνα τα γυρίσματα με γνωστούς ηθοποιούς

Σε κινηματογραφικό πλατό έχουν μετατραπεί τελευταία τα Καλάβρυτα Αχαϊας με την ταινία «Echoes of the Past» που διαπραγματεύεται την ιστορία του Ολοκαυτώματος να φθάνει σιγά σιγά στην ολοκλήρωσή της. Τα γυρίσματα της ταινίας που σκηνοθετεί ο Νικόλας Δημητρόπουλος (alter ego) με συμπαραγωγό και σεναριογράφο τον Δημήτρη Κατσαντώνη αναμένεται να ολοκληρωθούν το Δεκέμβριο.

Τεχνικοί, ηθοποιοί κι ερασιτέχνες – κάτοικοι της περιοχής που συμμετέχουν στην παραγωγή βρίσκονται στα γυρίσματα που πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση σε επιλεγμένα σημεία της μαρτυρικής πόλης. Κι όχι μόνο στα Καλάβρυτα αλλά και στην Αθήνα. Σε παλιό αεροδρόμιο της πρωτεύουσας κατασκευάστηκε ένα πιστό αντίγραφο του δημοτικού σχολείου των Καλαβρύτων  οπου σήμερα στεγάζεται το μουσείο του Καλαβρυτινού ολοκαυτώματος και στο οποίο διαδραματίστηκε μεγάλο μέρος της ιστορικής τραγωδίας.

Σε αυτό εκτυλίσσονται οι σκηνές με τα έγκλειστα παιδιά και τις γυναίκες με εντυπωσιακές φλόγες να τυλίγουν στο τέλος της σκηνής το κτίριο .

Στα Καλάβρυτα οι ηθοποιοί και το κινηματογραφικό συνεργείο θα επιστρέψουν στις 12 Δεκεμβρίου προκειμένου να ξεκινήσουν τα γυρίσματα σε Σοποτό και Λειβάρτζι. Εκεί θα βρεθούν και πολλοί γνωστοί ηθοποιοί όπως  Γιώργος Βογιατζής, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, ο Νικόλας Παπαγιάννης και η Δανάη Σκιάδη  και φυσικά ο  Μαχ Φον Σίντοφ που υποδύεται τον Έλληνα Νικόλα Ανδρέου έναν ηλικιωμένο συγγραφέα, ο οποίος διηγείται το πώς επέζησε από τα μαρτυρικά Καλάβρυτα, ο Ρίτσαρντ Τσάμπερλεϊν που υποδύεται τον Γερμανό Αξιωματικό που συναντά μετά από πολλές δεκαετίες το Έλληνα διασωθέντα Νικόλα Ανδρέου (Μαχ φον Σίντοφ), η Αλις Κρίγκε, με το ρόλο της γερμανίδας δικηγόρου και ο Τόμας Αράνα που έχει το ρόλο του στρατηγού Λε Σουίρ .

*στοιχεία και φωτογραφίες από το kalavrytanews.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight