ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

SPOTLIGHT

/

Έλενα Χριστοπούλου για Ζάχο: "Δεν είχαμε ποτέ σχέση"

Έλενα Χριστοπούλου για Ζάχο: "Δεν είχαμε ποτέ σχέση"

"Ζήλευα τις σχέσεις του γιατί δεν ήμουν μεγαλύτερη για να είμαι μαζί του" είπε

Για την 25χρονη σχέση αγάπης και φιλίας που έχει με τον Ζάχο Χατζηφωτίου μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά μίλησε η Έλενα Χριστοπούλου ξεκαθαρίζοντας όμως ότι δεν ήταν ζευγάρι.

"Ο Ζάχος Χατζηφωτίου είναι ο μέντοράς μου με έχει βοηθήσει. Ήταν πάντα δίπλα μου σε σημαντικές στιγμές της ζωής μου. Έχω ζήσει πολλές σχέσεις του με γνωστές κυρίες της showbiz αλλά δεν είχαμε ποτέ σχέση. Θα μπορούσες όμως να πεις την σχέση μας και πλατωνική.

Είμαστε μαζί 25 χρόνια. Ο Ζάχος ήταν κοντά μου σε σημαντικές στιγμές της ζωής μου, στο γάμο μου, σε νοσοκομεία. Ζήλευα τις σχέσεις του γιατί δεν ήμουν μεγαλύτερη για να είμαι μαζί του" είπε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, η Έλενα την ώρα που βγήκε στην εκπομπή, ήταν μαζί με τον Ζάχο Χατζηφωτίου, ο οποίος καλημέρισε την παρέα του Πρωινού!

Συγκεκριμένα, ο κύριος Χατζηφωτίου ανέφερε στην εκπομπή "Τι λέει" ανέφερε:

«Την βλέπω την Έλενα Χριστοπούλου στο GNTM. Έρχεται εδώ καμιά φορά, τρώμε μαζί. Πάρα πολύ ωραίο κορίτσι αλλά έχει σκληρό χαρακτήρα. Με την Έλενα ήμασταν 7 χρόνια μαζί. Την αγαπούσα πάρα πολύ. Στην Κηφισιά μέναμε τότε, σε ένα σπίτι που είχα χτίσει εγώ. Η ομορφιά της και το σώμα της με κράτησαν τόσα χρόνια μαζί της. Είναι καλοβαλμένη».

Σχόλια

Spotlight