ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πελετίδης για Νικολόπουλο: Υπάρχουν και λεβέντες, υπάρχουν και…

Πελετίδης για Νικολόπουλο: Υπάρχουν και λεβέντες, υπάρχουν και…
Βγενόπουλος Φάνης

Τι είπε ο δήμαρχος για τον βουλευτή

«Υπάρχουν και λεβέντες υπάρχουν και …, άντε να μην το πω τώρα». Αυτό ήταν το πρώτο σχόλιο του δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη, όταν ρωτήθηκε για τα όσα καταγγέλλει ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος σε βάρος του. Ο δήμαρχος δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στην κόντρα με τον βουλευτή, λέγοντας πως «τελειώσαμε», για να προσθέσει πως η Πάτρα είναι μεν, μεγάλη πόλη, αλλά όλοι γνωριζόμαστε και πως τον βηματισμό του καθενός τον γνωρίζουν οι Πατρινοί.

Αντιδήμαρχος Πατρέων προς Νικολόπουλο: "Είσαι Θεομπαίχτης, ντροπή σου"- Σκληρή απάντηση από τον βουλευτή

Το ερώτημα προς τον δήμαρχο, τέθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας για το πάρκο στον Κόκκινο Μύλο και τα πρόστιμα που έχει επιβάλει η Κτηματική Υπηρεσία.

Το τελευταίο διάστημα ο Κώστας Πελετίδης δέχεται συνεχείς επιθέσεις από τον Νίκο Νικολόπουλο για την εξοχική του κατοικία στα Αραχωβίτικα. Μάλιστα, ο βουλευτής κατέθεσε μήνυση σε βάρος του δημάρχου ζητώντας από τη Δικαιοσύνη να διερευνηθεί εάν υπάρχει αυθαίρετο κτίσμα εντός του αιγιαλού.

Η κόντρα Νικολόπουλου - Πελετίδη με το πενάκι του Dranis

Κατά καιρούς η δημοτική Αρχή, η οποία βλέπει πολιτικά κίνητρα πίσω από τις επιθέσεις, έχει δώσει τις απαντήσεις της.

Ωστόσο το τελευταίο διάστημα έχουν ανέβει οι τόνοι της αντιπαράθεσης, με τη δημοτική Αρχή να χαρακτηρίζει το Νίκο Νικολόπουλο ακροδεξιό, ενώ το πρωί της Κυριακής έξω από την Μητρόπολη ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Πελεκούδας, επιτέθηκε φραστικά στον βουλευτή χαρακτηρίζοντάς τον ως θεομπαίχτη.

 

Σχόλια

Ειδήσεις