Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ποιοι βραβεύτηκαν από τον Δήμο Ερυμάνθου , στο πλαίσιο της Αγροτικής Έκθεσης Χαλανδρίτσας

Ποιοι βραβεύτηκαν από τον Δήμο Ερυμάνθου...

Άνοιξε τις πύλες της την Πέμπτη

Πλήθος δράσεων και εκδηλώσεων αναπτύσσονται στη «17ηΑγροτική Έκθεση Χαλανδρίτσας» που διοργανώνει ο Δήμος Ερυμάνθου και άνοιξε της πύλες της την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου.Το «Αχαϊκό Τραπέζι» ήταν άκρως απολαυστικό μεταφορικά και κυριολεκτικά !!

Ο Αχαιός σεφ Γιώργος Κολυρόπουλος δημιούργησε 2 μαγειρικές συνταγές οι οποίες μοιράστηκαν και στο κοινό από παραδοσιακά προϊόντα του Ερυμάνθου και των Καλαβρύτων. Σαλάτα με φασόλια Κέρτεζης και πέστροφα καπνιστή και ταλιατέλες με φιλετάκια μόσχου και λάδι τρούφας.

Επίσης, ο Δήμος Ερυμάνθου πραγματοποίησε την καθιερωμένη βράβευση των αριστούχων μαθητών που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους κατά την διάρκεια της περσινής σχολικής χρονιάς και των εισακτέων που φοίτησαν στα σχολεία του Δήμου, καταφέρνοντας να περάσουν την πύλη της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης μέσω των Πανελληνίων.

Ξεχωριστό κομμάτι αποτελούν οι Βραβεύσεις και τιμητικές διακρίσεις που αποδόθηκαν από το Δήμο Ερυμάνθου σε φορείς και Συλλόγους, που παρουσιάζουν ανιδιοτελώς αξιόλογη και σημαντική παρουσία προς όφελος του κοινωνικού συνόλου και της τοπικής κοινωνίας, ή έχουν διακριθεί στις δράσεις τους.

Αναλυτικά, τιμητικές διακρίσεις δόθηκαν και στους εξής:

  • Στο Περ/κό Τμήμα Πατρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την πολύτιμη προσφορά του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας & του Σώματος  Εθελοντών  Σαμαρειτών & Διασωστών και τη συμβολή του στην προώθηση του εθελοντισμού & της κοινωνικής αλληλεγγύης
  • Στο συντοπίτη γιατρό κ. Νικόλαο Ζαχαράκη ως ελάχιστη αναγνώριση της πολύτιμης προσφοράς του στην επιστημονική έρευνα για την καταπολέμηση του καρκίνου. (Το βραβείο παρέλαβε ο πατέρας του)
  • Στο γιατρό κ. Παναγιώτη Θεοδωρόπουλο ως ελάχιστη αναγνώριση της πολύτιμης προσφοράς του στην οργάνωση & λειτουργία του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας
  • Στον ιερέα π. Γρηγόριο Λουμπαρδέα για την πολύτιμη συμβολή του στη δημιουργία του Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.) Σταροχωρίου
  • Στον ιερέα π. Αθανάσιο Παπανδρέου για την πολύτιμη συμβολή του στην ανέγερση του Πνευματικού Κέντρου του  Ι. Ν. Εισοδίων Θεοτόκου Φαρών
  • Στον κ. Γεώργιο Πετρόπουλο δάσκαλο- πρώην Πρόεδρο Κοινότητας Καλεντζίου για τις αξιόλογες συγγραφικές αναζητήσεις του που συμβάλλουν στην πνευματική ανάταση του τόπου μας.
  • Στα χορευτικά τμήματα Σκιαδά, Χαλανδρίτσας & Σταυροδρομίου για τη συμμετοχή και διάκρισή τους στην διοργάνωση «Διεθνές Διαγωνιστικό Φεστιβάλ Χορού Step to a Dream»
  • Στη «Θεατρική Ομάδα του Αύριο» της Χαλανδρίτσας για τη συμμετοχή & τη διάκρισή τους στο «16ο Θεατρικό Φεστιβάλ Κορίνθου»

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις