ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Απίστευτο! Ξήλωσαν μέχρι τα πορτοπαράθυρα από σπίτια στη Ράχη Αχαΐας - Δεν άφησαν τίποτα – ΦΩΤΟ & BINTEO

Απίστευτο! Ξήλωσαν μέχρι τα πορτοπαράθυρα από σπίτια στη Ράχη Αχαΐας - Δεν άφησαν τίποτα – ΦΩΤΟ & BINTEO
Μακρυγένη Ελευθερία

Δυσάρεστη έκπληξη σήμερα για τουλάχιστον δύο ιδιοκτήτες σπιτιών

Είναι από τις περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων όπου η έκφραση "δεν άφησαν τίποτα" είναι κυριολεκτική. Σε τουλάχιστον δύο σπίτια στη Ράχη Δυτικής Αχαΐας οι κλέφτες πήραν μέχρι και πορτοπαράθυρα!

Όπως αναφέρει ο Διονύσης Μπονέλης στο thebest.gr, ιδιοκτήτης του ενός σπιτιού (εξοχικού εν προκειμένω) οι δράστες τα πήραν σχεδόν όλα κι έφυγαν. Σήμερα το πρωί αντίκρισε το σπίτι του χωρίς πόρτες και παράθυρα μια και τα είχαν ξηλώσει. Τη δε κεντρική πόρτα τη του σπιτιού, τη βρήκε πεταμένη σε άλλο οικόπεδο. Του ξήλωσαν επίσης κάγκελα από το μπαλκόνι, του αφαίρεσαν βρύσες από κουζίνα και μπάνιο, έπιπλα, τηλεόραση και ούτε λίγο ούτε πολύ του το άφησαν μόνο με τα κεραμίδια!

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

 

 

Το ίδιο συνέβη και σε γείτονα του κ .Μπονέλη από τον οποίο πήραν επίσης πόρτες και παράθυρα, ηλεκτρικές συσκευές, ντουλάπια και άλλα.

Στο σημείο κλήθηκε σήμερα η αστυνομία.

Ο Διονύσης Μπονέλης έχει μείνει κατάπληκτος από το συμβάν και εκφράζει τον προβληματισμό του για το θράσος των κλεφτών αλλά και για το τι μέλλει γενέσθαι, καθώς αυτό δεν αφορά μόνο εκείνον.

Από τη μια στιγμή στην άλλη το σπίτι του έμεινε άδειο, εκτεθειμένο πλέον και στις διαθέσεις του καιρού και όλα αυτά σε  εποχές που  δεν είναι πια οικονομικά εύρωστες…

Σχόλια

Ειδήσεις