Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ετοιμοπαράδοτο σε 250 ημέρες περίπου, το κτίριο της Μανιακίου στην Πάτρα προκειμένου να λειτουργήσει ο νέος δημοτικός παιδικός σταθμός

Ετοιμοπαράδοτο σε 250 ημέρες περίπου, το...

Υπεγράφη αρχές Αυγούστου η σύμβαση με την εργολήπτρια εταιρεία

Σε φάση άμεσης έναρξης των εργασιών επισκευής και διαμόρφωσης του ακινήτου της οδού Μανιακίου το οποίο θα φιλοξενήσει έναν ακόμη δημοτικό παιδικό σταθμό για την Πάτρα βρίσκεται ο δήμος μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης με την εργοληπτικη εταιρεία (Ανοδος ΑΤΕ ) που αναλαμβάνει το έργο.

Πάτρα:Το κτίριο που στέγασε από το 1972 τους ... - The Best News
Υπάρχουν νήπια στην Πάτρα που...προαυλίζονται ... - The Best News

 

Η διαμόρφωση του χώρου, το οποίο θα έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας έως 100 παιδιών, θα κοστίσει 458.036,79 ευρώ και αναμένεται με βάση τη σύμβαση που υπεγράφη να παραδοθεί 270 ημερολογιακές ημέρες από την υπογραφή της.

Πρόκειται για ισόγειο κτίριο με τμήμα υπογείου κατασκευασμένο πριν το 1955 σε οικόπεδο εμβαδού 938,46 μ2 με προσόψεις επί των οδών Μανιακίου και Κορίνθου αλλά και έξοδο του ακάλυπτου χώρου στην οδό Βαλτετσίου.

Ο ισόγειος χώρος του κτιρίου καταλαμβάνει έκταση 538,55 μ2 με υπόγειο χώρο 226,50 μ2, ενώ σε απόσταση από το κυρίως κτίριο υπάρχουν δύο ανεξάρτητα ισόγεια κτίσματα εμβαδού 23,76 μ2. Ο αύλειος χώρος έχει έκταση 376,15 μ2.

Στο κτίριο υπάρχει δυνατότητα με τις κατάλληλες διαμορφώσεις να φιλοξενηθούν έως 100 παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Οι βασικές επεμβάσεις που απαιτούνται είναι η περιμετρική ενίσχυση των λιθοδομών, η ανακατασκευή της στέγης , εσωτερικές διαμορφώσεις απαραίτητες για την νέα χρήση, ανακατασκευή τουαλετών, νέες ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις, πυρασφάλεια και διαμόρφωση του αύλειου χώρου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις