Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μία συγκινητική βραδιά για την Κατερίνα Βρανά- Η πρώτη εμφάνιση της μετά την περιπέτεια υγείας! ΦΩΤΟ

Μία συγκινητική βραδιά για την Κατερίνα ...

Δεκαεννέα κωμικοί ένωσαν τις δυνάμεις τους

Μία συγκινητική βραδιά έζησε η κωμική ηθοποιός Κατερίνα Βρανά αφού πάνω από 2000 άνθρωποι έδωσαν το παρών στην εκδήλωση που διοργανώθηκε για να την στηρίξε. Το πιο αστείο κορίτσι του κόσμου τον τελευταίο χρόνοι περνά μια από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής της.

 

Μίλησε με θάρρος και χάρισε ελπίδα

 

Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, η Κατερίνα Βρανά έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση και καταχειροκροτήθηκε ότανσηκώθηκε από το αναπηρικό αμαξίδιο για να ευχαριστήσει τον κόσμο στις κερκίδες και τα σκαλιά του ΒΕΑΚΕΙΟΥ θεάτρου στον Πειραιά.

Κατερίνα Βρανά: Πώς είναι μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της -ΒΙΝΤΕΟ

Δεκαεννέα συνάδελφοι της-κορυφαίοι stand up κωμικοί ανέβηκαν στη σκηνή και έδωσαν  τον καλύτερό τους εαυτό για την Κατερίνα. Η Κατερίνα Βρανά εμφανίστηκε στη σκηνή, μίλησε με πολύ θάρρος και ακόμη περισσότερο χιούμορ για τηνπεριπέτεια της υγείας της.

«Ευχαριστούμε για την πελώρια ανταπόκριση. Εκείνους που έσπευσαν να κλείνουν εισιτήριο  κάνοντας την παράσταση sold out σε λίγες μόλις μέρες. Αυτούς που υπέμειναν την αναμονή την ημέρα της εκδήλωσης με την ελπίδα να βρουν εισιτήριο, αλλά και όλους όσοι θέλησαν να είναι μαζί μας αλλά δεν τα κατάφεραν», αναφέρει η Βάσω Σωτηρίου, η μάνατζερ της Κατερίνας Βρανά.

Στο thebest.gr δήλωσε:«Από δω και πέρα οραματιζόμαστε το καλύτερο! Σίγουρα θα χρειαστεί χρόνος. Ευελπιστούμε όμως πως το τέλος θα είναι αίσιο».

H μεγάλη περιπέτεια για την υγεία της ξεκίνησε τον Μάιο του 2017 όταν βρισκόταν στην Κουάλα Λουμπούρ για να συμμετάσχει σε παγκόσμιο φεστιβάλ κωμωδίας.

Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο με σηψαιμία η κωμικός Κατερίνα Βρανά

Εκεί, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα και πήγε στο νοσοκομείο.

Της διαγνώσθηκε σκωληκοειδίτιδα αλλά δυστυχώς δημιουργήθηκαν επιπλοκές και αντιμετώπισε σοβαρή σηψαιμία και λόγω μόλυνσης στους πνευμονες η αναπνοή της υποστηριζόταν μηχανικά.

Όσοι και όσες θέλουν να βοηθήσουν την Κατερίνα μπορούν να καταθέτουν το ποσό της επιλογής τους σ' έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς με την αιτιολογία "V for Vrana».

Ελλάδα BANK: ALPHABANK ΙΒΑΝ: GR74 0140 1150 1150 0231 0036 219 BIC: CRBAGRAA ACCOUNTHOLDER: ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΛΟΥΙΖΑ ΒΡΑΝΑ

Αγγλία BANK: NATIONAL WESTMINSTER BANK PLC (a.k.a. NATWEST) IBAN: GB04 NWBK 6004 0419 2178 03 BIC: NWBKGB2L ACCOUNT HOLDER: K L VRANA

Φωτ.: Αλέξανδρος Κορομηλάς

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις