Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Βολιώτης Πάνος Θεοδώρου ήταν ο ευνοημένος της "καραμπόλας" στην ψηφοφορία του συμβουλίου του Survivor 2

Ο Βολιώτης Πάνος Θεοδώρου ήταν ο ευνοημέ...

Συγκινητικό το επεισόδιο όπου Διάσημοι και Μαχητές συνάντησαν από κοντά τους δικούς τους

Συγκινητικό ήταν η αλήθεια, ότι ήταν το επεισόδιο του Survivor 2 που μεταδόθηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης στο κανάλι Σκάι όπου και οι έξι Μαχητές παρότι έχασαν το έπαθλο του φαγητού και της επικοινωνίας, επετράπη να συναντήσουν για δέκα λεπτά από κοντά τους δικούς τους που είχαν ταξιδέψει έως τον Άγιο Δομήνικο.

Στο μεταξύ το βράδυ της Τετάρτης 30/5/2018 έγινε στο συμβούλιο του νησιού, η ψηφοφορία για τους προτεινόμενους προς αποχώρηση με την Ροδάνθη Καπαρού – Καπαράκη να τίθεται και πάλι υποψήφια με τις περισσότερες ψήφους. Οι άλλοι 2 είναι ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και η γυμνάστρια Εύη Σαλταφερίδου. Ο Νικόλας Αγόρου και ο Ηλίας Γκότσης είχαν καταφέρει να πάρουν ασυλία ενώ ο τυχερός και ευνοημένος της καραμπόλας της ψηφοφορίας ήταν ο συμπαθής  Πάνος Θεοδώρου, ένας πολύ δυνατός και γοητευτικός παίκτης, ο οποίος ήταν και από τους έξι νέους παίκτες που μπήκαν αργότερα στο παιχνίδι – ριάλιτι επιβίωσης Survivor 2.

O καλογυμνασμένος Πάνος Θεοδώρου είναι δημιουργός αθλητικών προγραμμάτων, κατάγεται από τον Βόλο και ζει στην Αθήνα. Έχει τελειώσει ΤΕΦΑΑ και έχει κάνει μετεκπαίδευση στο εξωτερικό. Διατηρεί  προσωπικό λογαριασμό στο Instagram και είναι γεννημένος στις 4 Ιουνίου του 1981.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight