Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σοκαριστικές εξελίξεις για το νεκρό βρέφος στα σκουπίδια της Πετρούπολης-Το στραγγάλισε αφού το γέννησε η 19χρονη μάνα του...

Σοκαριστικές εξελίξεις για το νεκρό βρέφ...

Η μητέρα της κοπέλας το πέταξε στον κάδο

Στη σύλληψη μιας νεαρής γυναίκας και της μητέρας της προχώρησαν οι αρχές χθες το απόγευμα για την υπόθεση εντοπισμού νεκρού βρέφους σε κάδο σκουπιδιών στη Πετρούπολη Αττικής στα τέλη Φεβρουαρίου. Η υπόθεση είχε σοκάρει το πανελλήνιο με την αστυνομία να την ερευνά εξονυχιστικά.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιοποιούνται η 19χρονη κοπέλα φέρεται να είχε γνωρίσει τον πατέρα του παιδιού μέσω facebook. Έμεινε έγκυος και στη συνέχεια, όταν το είπε στον σύντροφό της εκείνος αντέδρασε και εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το παιδί ήρθε στη ζωή με φυσιολογικό τοκετό στο σπίτι της 19χρονης στην Πετρούπολης. Πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι η 19χρονη ήταν αυτή που σκότωσε το βρέφος μετά τη γέννησή του και στη συνέχεια η μητέρα της ανέλαβε να πετάξει το άψυχο κορμάκι του στον κάδο σκουπιδιών.

Το βρέφος είχε βρεθεί νεκρό μέσα σε κάδο σκουπιδιών. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα το παιδί είχε στραγγαλιστεί, ενώ του είχαν κλείσει με χαρτί και τις αναπνευστικές διόδους.

*Με πληροφορίες από newsit

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις