Back to Top
#TAGS Αιγιάλεια Κορωνοϊός Νάσος Νασόπουλος Πόλεμος στην Ουκρανία Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα Πανελλήνιες 2022 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Περιφερειακό Συνέδριο - Αν. Ξανθός: Έχουν δρομολογηθεί οι προσλήψεις 1.500 μόνιμων γιατρών

 Περιφερειακό Συνέδριο - Αν. Ξανθός: Έχο...

Σκουρλέτης, Ξανθός, Γαβρόγλου, Φλαμπουράρης, Τσακαλώτος σήμερα

Σε εξέλιξη βρίσκεται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο νέο λιμάνι της Πάτρας το  9ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση «ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: ΠΥΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ».

Το πλάνο της κυβέρνησης για την πρόσληψη εντός του 2018 περίπου 1.500 μόνιμων γιατρών που θα ενταχθούν, από διάφορα πόστα, στο Εθνικό Σύστημα Υγείας ξεδίπλωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, μεταδίδει ο δημοσιογράφος του thebest.gr Θάνος Χριστακόπουλος, από το Αναπτυξιακό Συνέδριο.

Όπως είπε ο Υπουργός από το βήμα του Αναπτυξιακού Συνεδρίου που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Πάτρα, άμεσα προσλαμβάνονται 500 ειδικευμένοι γιατροί οι οποίοι θα επανδρώσουν τα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών των Νοσοκομείων της χώρας. Επίσης τρέχουν οι διαδικασίες για ακόμα 500 προσλήψεις για την κάλυψη αναγκών στις δομές πρωτοβάθμιας υγείας με τον κ. Ξανθό να εκτιμά ότι τους πρώτους μήνες του έτους να ολοκληρώνονται.

Επίσης απομένουν άλλες  500 θέσεις που θα διανεμηθούν ανά την Ελλάδα, ιεραρχικά, ανάλογα με τις ανάγκες που υπάρχουν κυρίως σε τμήματα αιχμής όπως οι εντατικές, τα τμήματα τεχνητού νεφρού, τα ψυχιατρικά, τα ογκολογικά τμήματα κ.α. «Σε αυτή την φάση πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Η λιτότητα και τα μνημόνια έκαναν πάρα πολύ κακό στην χώρα. Όποιος υποστηρίζει ότι μπορούν να γίνουν μαζικές προσλήψεις προσωπικού για την κάλυψη όλων των κενών δεν έχει επαφή με την προσωπικότητα. Δεκτή η κριτική για ελλείψεις αλλά η μάχη για την επιβίωση της δημόσιας περίθαλψης έχει κερδηθεί. Όσοι όπως η τηλεόραση λένε ότι καταρρέει το ΕΣΥ εμείς εξηγούμε ότι αυτό δεν συνέβη γιατί δεν το άφησαν οι άνθρωποί του να καταρρεύσει και γιατί έγινε μια σωστή διαχείριση», επισήμανε ο κ. Ξανθός.

Παράλληλα ο υπουργός αναφέρθηκε και στις δωρεές που γίνονται από ιδρύματα προς το ΕΣΥ. Το επόμενο διάστημα αναμένεται ένας αξονικός τομογράφος ειδικού τύπου στο Πανεπιστημιακό του Ρίου ενώ υπάρχει σχεδιασμός ενίσχυσης και του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων. Όπως εξήγησε το ζήτημα των διαθέσιμων οικονομικών πόρων είναι εξαιρετικά κρίσιμο γι’ αυτό η κυβέρνηση προχωράει στην «ηθικοποίηση» του συστήματος ώστε όλα, τα λιγοστά, διαθέσιμα κονδύλια να πιάνουν τόπο. «Η αλήθεια είναι ότι στην υγεία διοχετεύεται το 5,2% του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος. Έτσι δεν μπορούμε να καλύψουμε με αξιοπιστία και αξιοπρέπεια τις ανάγκες, όταν στην Ευρώπη το ποσοστό φθάνει μέχρι και το 7,2%. Η απόκλιση είναι μεγάλη. Οφείλουμε στην μεταμνημονιακή φάση να δημιουργήσουμε περισσότερο δημοσιονομικό χώρο για την κάλυψη των αναγκών που υπάρχουν. Το μεγάλο στοίχημα είναι το ανθρώπινο δυναμικό, η επένδυση σε ένα καλά καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό. Αυτό θέλει σχέδιο σταδιακής κάλυψης, δεν γίνεται αυτόματα γιατί υπάρχουν περιορισμοί», σχολίασε ο κ. Ξανθός. Παράλληλα εξήγησε ότι βασικός στόχος της κυβέρνησης είναι η ανάπτυξης της πρωτοβάθμιας υγείας το οποίο θα αποτελέσει το σημείο πρώτης επαφής του κοινού με το ΕΣΥ με μια παράλληλα λειτουργία συστήματος παραπομπών στο υπόλοιπο Σύστημα. Το κομμάτι της πρωτοβάθμιας υγείας το χαρακτήρισε ως ένα μεγάλο στοίχημα του υπουργείου του το οποίο θα εξελιχθεί φέτος με τις Τοπικές Μονάδες Υγείας και την παράλληλη στήριξη των Κέντρων Υγείας. «Δεχόμαστε κριτική περί κρατισμού και το λένε στην χώρα που έχει το πιο ιδιωτικοποιημένο σύστημα στην Ε.Ε.. όπου οι δημόσιες δαπάνες είναι στο 59% και το υπόλοιπο καλύπτεται από τον ιδιωτικό τομέα, όταν στην Ευρώπη οι δαπάνες είναι 80-20 υπέρ του Δημοσίου. Όταν πάμε να αναπτύξουμε τον δημόσιο τομέα μας κατηγορούν για Σοβιετομανία.. Εμείς δεν είμαστε οι διαιτητές, είμαστε μεροληπτικοί υπέρ το ΕΣΥ», τόνισε ο κ. Ξανθός.

Σκουρλέτης: Στο τέλος της 4ετίας οι εθνικές εκλογές - Ξεχωριστά αυτοδιοικητικές και ευρωεκλογές - ΗΧΗΤΙΚΟ

Tρένο, θαλάσσιο μέτωπο, φράγμα και παιδιά που λιποθυμούν - Τι είπε ο Κώστας Πελετίδης στο Συνέδριο

Περιφερειακό Συνέδριο - Αν. Ξανθός: Έχουν δρομολογηθεί οι προσλήψεις 1.500 μόνιμων γιατρών

NΩΡΙΤΕΡΑ

Στον νέο τρόπο που θα εκλέγονται τα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια και το παραγωγικό μοντέλο που σχεδιάζει η κυβέρνηση μετά την έξοδο από τα μνημόνια το καλοκαίρι, αναφέρθηκε στην ομιλία του ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης. Όπως είπε  οι εκλογές  για την τοπική αυτοδιοίκηση θα γίνουν το φθινόπωρο του 2019, οχι μαζι με τις ευρωεκλογές.

Δεν έλειψαν φυσικά οι εκτός κειμένου αναφορές στα όσα είπε νωρίτερα ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, σχολιάζοντας ότι από τις παρεμβάσεις του Δημάρχου και του Περιφερειάρχη φάνηκε ήδη η αξία του συνεδρίου «έστω και αν κάποια ζητήματα τίθενται με αφοριστικό τρόπο». Αναφερόμενος απ’ ευθείας στον κ. Πελετίδη ο υπουργός Εσωτερικών πρόσθεσε: «παραθέσατε μια ατελείωτη λίστα προβλημάτων που παραμένουν άλυτα εδώ και 30-40 χρόνια. Τα θέσατε όμως σε μια κυβέρνηση που έχει τη διάθεση να ακούσει και να προσπαθήσει, αργά αλλά σταθερά, να δώσει απαντήσεις. Δεν αλλάζουν τα πράγματα από τη μία στιγμή στην άλλη. Ξεκινάμε από την ρεαλιστική αποτύπωση της πραγματικότητας, αλλά ο διάλογος είναι το βασικό βήμα προς την επίλυση των προβλημάτων», σημείωσε ο υπουργός Εσωτερικών.

# Επισημαίνουμε ότι ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης έχει παραχωρήσει αναλυτική συνέντευξη στο thebest.gr στην οποία έχει αναφερθεί σε σημαντικά θέματα αρμοδιότητάς (νέος εκλογικός νόμος Τοπικής Αυτοδιοίκησης, συμβασιούχοι, χρηματοδότηση κ.α.) του αλλά και για την εν εξελίξει διαπραγμάτευση για το «Μακεδονικό».

 


Σε έντονους τόνους ήταν η ομιλία του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη ο οποίος ουσιαστικά έκανε την έναρξη του Αναπτυξιακού Συνεδρίου που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Πάτρα παρουσία πολλών υπουργών και άλλων εκπροσώπων της κυβέρνησης. Ο Δήμαρχος έθεσε μια σειρά πολιτικών ζητημάτων από την ανεργία και την φιλοσοφία της ανάπτυξης που προωθούν Ε.Ε.-Κυβέρνηση μέχρι την «ναρκοκουλτούρα» που σχεδιάζει όπως είπε η κυβέρνηση λόγω των αλλαγών που προωθεί στην φαρμακευτική και κλωστική κάνναβη. Ο κ. Πελετίδης έβαλε στο τραπέζι και μια σειρά ζητημάτα-προβλημάτων που χρίζουν αντιμετώπισης στην Πάτρα όπως: Η οριστικά παραχώρηση του παραλιακού μετώπου για το οποίο είπε ότι δεν επιδιώκει «καυγάδες», προειδοποιώντας όμως ότι εάν βρεθεί νομοθετική λύση «η ανάπλαση θα προχωρήσει» ούτως ή άλλως. Οξεία ήταν η κριτική που άσκησε και στο θέμα της διέλευσης του τρένου από την Πάτρα, επισημαίνονται ότι από την στιγμή που η πολιτεία δεν συμφώνησε με την περιφερειακή διέλευση όπως πρότεινε η δημοτική Αρχή, θα πρέπει να υπάρξει υπογειοποίηση της γραμμής από το Ρίο μέχρι την έξοδος της πόλης. Επίσης αναφέρθηκε στην ανάληψη από την πόλη των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων του 2019 για τους οποίους υποστήριξε ότι έχει προβληματισμούς για την χρηματοδότηση λέγοντας παράλληλα «όχι» στην εμπορευματοποίηση του θεσμού.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας.

Την ανάγκη ενός κοινού σχεδίου ανάπτυξης από την περιοχή, ρεαλιστικού και εφαρμόσιμου επισήμανε στην ομιλία του στο Αναπτυξιακό Συνέδριο επισήμανε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απ. Κατσιφάρας. Μάλιστα ο κ. Κατσιφάρας διαφοροποιήθηκε σε αρκετά ζητήματα σε σχέση με την στάση του Δημάρχου Πατρέων Κ. Πελετίδη σημειώνοντας σε μια αποστροφή της ομιλίας του ότι «μόνο ο καταγγελτικός λόγος δεν αποδίδει ως τακτική». Ο Περιφερειάρχης είχε διαφορετική προσέγγιση και στο θέμα του Φράγματος του Πείρου όπου ενώ ο κ. Πελετίδης ζήτησε έναν κρατικό φορέα διαχείρισης, ο κ. Κατσιφάρας αντέτεινε ότι η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να μπει μπροστά. Από εκεί και πέρα έθεσε μια σειρά μεγάλων ανοικτών ζητημάτων για την Πάτρα και τη Δυτική Ελλάδα όπως: -Οι οδικές υποδομές: Για την Ιονία Οδό επισήμανε ότι υπάρχει η εκκρεμότητα της σύνδεσης του Αγρινίου και η ολοκλήρωσης της Αμβρακίας Οδού.

Για την Ολυμπία Οδό τόνισε ότι δεν την έχουμε αφού δεν έχει ολοκληρωθεί. «Εδώ είναι η μεγάλη πρόκληση κι ευθύνη. Έχουμε το δρόμο. Ζητούμε χρονοδιαγράμματα, σαφή για την έναρξη κατασκευής των έργων της Πατρών-Πύργου και μέχρι την Τσακώνα.»

-Για το τρένο ο κ. Κατσιφάρας έθεσε ουσιαστικά τον ρεαλισμό στο τραπέζι της συζήτησης με στόχο να φτάσει η γραμμή μέχρι την Ολυμπία και κατ’ επέκταση την Καλαμάτα. Ζήτησε να μπει οριστικό τέλος στο αδιέξοδο με αποφάσεων «δεν έχουμε άλλα περιθώρια», είπε και πρόσθεσε: «Έχουμε μια νεκρή σιδηροδρομική γραμμή στην Αιτωλοακαρνανία να δούμε την προαστιακή λειτουργία Μεσολόγγι-Αγρίνιο. Και η γραμμή Κατάκολο-Πύργος-Ολυμπία το παίρνει η Περιφέρεια με δικούς της πόρους.»

-Ανάμεσα σε πολλά άλλα που ανέφερε, έθεσε και το θέμα της έλευσης του Φυσικού Αερίου στη Δυτική Ελλάδα. «Είμαστε η μοναδική περιφέρεια που δεν έχει φυσικό αέριο. Έχουμε ολοκληρωμένη μελέτη μαζί με τα δύο Τεχνικά Επιμελητήρια. Είμαστε έτοιμοι. Γι εμάς είναι προτεραιότητα αιχμής. Δεν θα βάλουμε όλους τους πόρους από το ΠΕΠ όμως, δεν πρέπει και νομίζω θα το σεβαστεί η κυβέρνηση, θέλουμε την οικονομική συμμετοχή της», υπογράμμισε ο κ. Κατσιφάρας.

Το συνέδριο θα κλείσει με την ομιλία του αύριο το βράδυ ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ενώ θα συμμετέχουν στις σημερινές και τις αυριανές συζητήσεις 26 υπουργοί , υφυπουργοί, γραμματείς και πρόεδροι Οργανισμών.

Ο Κώστας Πελετίδης έθεσε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ολοκλήρωση της παραχώρησης του παραλιακού μετώπου, με την υπογειοποίση του τρένου στην Πάτρα, με την λειτουργία του φράγματος Πείρου Παραπείρου και τη διαχείρηση από φορέα δημόσιου χαρακτήρα, με τα απορρίμματυα και άλλα. Δειτε εδώ

Υπουργικό συμβούλιο στην... Πάτρα από σήμερα - Σύσσωμη η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός στο Αναπτυξιακό Συνέδριο

Ήδη ο χώρος  στο νέο λιμάνι άρχισε να γεμίζει από τους ομιλητές και τους συμμετέχοντες.

Στο πρόγραμμα του διήμερου συνεδρίου έχουν ενταχθεί «στρογγυλά τραπέζια» που αφορούν αρκετούς τομείς.

9ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

«ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: ΠΥΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ»

Πάτρα, 5-6 Φεβρουαρίου 2018

Χώρος διεξαγωγής συνεδριών: Οργανισμός Λιμένος Πατρών, Τερματικός Σταθμός Β1, Νέο Λιμάνι, Ακτή Δυμαίων

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

10:00 – 10:30 Προσέλευση

10:30 – 11:00 Κήρυξη έναρξης συνεδρίου:

-Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης

-Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας

11:00 – 11:30 Εναρκτήρια ομιλία:

- Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης

____________________________

11:30 – 14:30 Πρωινή Συνεδρία

Υποδομές και Πολιτικές για την Υγεία

Ομιλητές:

-Υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός

-Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης

- Αναπληρωτής Γ. Γ. Υπουργείου Υγείας, Σταμάτης Βαρδαρός

Παρεμβάσεις Προσκεκλημένων.

Συντονιστής:

- Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Αντώνιος Χαροκόπος

___________________________

15:00 - 18:00 1η Παράλληλη Απογευματινή Συνεδρία

Παιδεία, Έρευνα και Οικονομία της Γνώσης

Ομιλητές:

-Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου

-Αναπλ. Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων,

Κώστας Φωτάκης

- Υφυπ. Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων,

Δημήτρης Μπαξεβανάκης

- Γ.Γ. Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων,

Γιώργος Αγγελόπουλος

Παρεμβάσεις Προσκεκλημένων.

Συντονιστής:

-Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, Γεώργιος Αγγελόπουλος

15:00 – 18:00 2η Παράλληλη Απογευματινή Συνεδρία

Αναπτυξιακή Πολιτική, Επενδύσεις και Επιχειρηματικότητα

Ομιλητές:

-Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου

- Υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης

-Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης,

Αλέξης Χαρίτσης

- Γ.Γ. Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων, Λόης Λαμπριανίδης

- Γ.Γ. Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, Παναγιώτης Κορκολής

- Πρόεδρος Enterprise Greece, Χρήστος Στάικος

Παρεμβάσεις Προσκεκλημένων.

Συντονιστής:

-Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, Κωνσταντίνος Καρπέτας

___________________________

18:30 – 20:30 Ειδική Θεματική Συνεδρία

Το νέο παραγωγικό πρότυπο και η έξοδος από την κρίση

Ομιλητές:

- Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης

- Υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος

Συντονιστής:

- Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας

___________________________________________________________

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

10:00 – 10:30 Προσέλευση

10:30 - 13:30 1η Παράλληλη Πρωινή Συνεδρία

Διοικητική Ανασυγκρότηση, Δημόσιες Υπηρεσίες και Ψηφιακές Υποδομές

Ομιλητές:

- Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς

- Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη

- Πρόεδρος Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης,

Ιφιγένεια Καμτσίδου

- Γ.Γ. Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης,

Γρηγόρης Θεοδωράκης

Παρεμβάσεις Προσκεκλημένων.

Συντονιστής:

-Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης, Δημήτριος Δριβίλας

__________________________________________________________

10:30 - 13:30 2η Παράλληλη Πρωινή Συνεδρία

Κοινωνική Πολιτική, Εργασιακές Σχέσεις και Αλληλέγγυα Οικονομία

Ομιλητές:

-Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου

-Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ράνια Αντωνοπούλου

-Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου

- Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Τάσος Πετρόπουλος

- Γ.Γ. Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ανδρέας Νεφελούδης

Παρεμβάσεις Προσκεκλημένων.

Συντονιστής:

-Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος για θέματα άρσης Κοινωνικών Ανισοτήτων, Αναστασία Τογιοπούλου

___________________________________________________________

14:30 – 17:30 1η Παράλληλη Απογευματινή Συνεδρία

Ενέργεια, Υποδομές, Περιβάλλον και Δημόσια Περιουσία

Ομιλητές:

- Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης

- Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης

- Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής,

Παναγιώτης Κουρουμπλής

- Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ,

Σωκράτης Φάμελλος

- Υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου

Παρεμβάσεις Προσκεκλημένων.

Συντονιστής:

- Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας , Γρηγόριος Αλεξόπουλος

___________________________

14:30 – 17:30 2η Παράλληλη Απογευματινή Συνεδρία

Πολιτιστική Κληρονομιά, Τουρισμός και Αθλητισμός

(Χώρος διεξαγωγής: Αίθουσα Εκδηλώσεων ΟΛΠΑ)

Ομιλητές:

- Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λυδία Κονιόρδου

- Υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά

- Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης

Παρεμβάσεις Προσκεκλημένων.

Συντονιστής:

- Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, Γεώργιος Γεωργιόπουλος

___________________________

14:30 – 17:30 3η Παράλληλη Απογευματινή Συνεδρία

(Χώρος διεξαγωγής: Τερματικός Σταθμός Β1 στο Νέο Λιμάνι της Πάτρας)

Αγροτική Ανάπτυξη και Παραγωγική Ανασυγκρότηση

Ομιλητές:

-Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου

-Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης

- Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βασίλης Κόκκαλης

-Γ.Γ. Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,

Νίκος Αντώνογλου

- Γ.Γ. Αγροτικής Πολιτικής & Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων, Χαράλαμπος Κασίμης

Παρεμβάσεις Προσκεκλημένων.

Συντονιστής:

- Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, Χριστίνα Σταρακά

___________________________________________________________

17:30 - 18:30 Διάλειμμα - Χρόνος για διμερείς συναντήσεις.

___________________________________________________________

Κεντρική εκδήλωση – Συμπεράσματα Συνεδρίου

Χώρος διεξαγωγής : Royal Theater, Ακτή Δυμαίων 53

18:30 – 18:50 Προσέλευση

18:50 Χαιρετισμός Προέδρου Π.Ε.Δ. Δυτικής Ελλάδας,

Γιώργου Παπαναστασίου

19:00 Ομιλία Περιφερειάρχη, Απόστολου Κατσιφάρα

19:30 Ομιλία Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις