Επιστράτευσαν την σάτιρα για να απαντήσουν στα επιχειρήματα του Δήμου για τις κορύνες
Με σατιρικό τρόπο αντεπιτίθεται ο εμπορικός σύλλογος της Πάτρας στο μέτρο των κορυνών που προωθεί η Δημοτική Αρχή.
Τα μέλη του προχώρησαν στην έκδοση αφίσας που μέσω σκιτσογραφίας απεικονίζει από τη μια το σήμα αναφοράς της Πάτρας –το φάρο- και από την άλλη μια κορύνα.
Το πρωί τα μέλη του Προεδρείου του εμπορικού συλλόγου προχώρησαν στην αφισοκόλληση του σκίτσου σε καταστήματα κατά μήκος της Ακρωτηρίου, της οδού που έχει επιλεγεί από το Δήμο να εγκατασταθούν άμεσα οι κορύνες..
Στην κινητοποίηση των εμπόρων συμμετείχαν και εκπρόσωποι των συλλόγων καταστημάτων εστίασης και αναψυχής Πάτρας και των εμπορικών αντιπροσώπων.
Ο Εμπορικός σύλλογος τα τελευταία χρόνια ζητά από τη Δημοτική αρχή να αντιμετωπίσει το κυκλοφοριακό πρόβλημα με την λήψη και εφαρμογή συνδυαστικών μέτρων, που θα κρατήσουν τα ΙΧ εκτός του κέντρου και όχι αποσπασματικά όπως κατά την άποψη τους γίνεται στην περίπτωση της επέκτασης του μέτρου των κορυνών, σε οδούς της Πάτρας.
Η δημοτική αρχή φαίνεται πάντως αποφασισμένη να υλοποιήσει το σχεδιασμό της όσον αφορά τις κορύνες, ενώ μετά σειρά έχουν οι πεζοδρομήσεις.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr
* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.












