Εξηγήσεις από τη δημοτική Αρχή
«Ουδεμία σχέση έχει η απόφαση για πάγωμα της προκήρυξης με μηχανορραφίες και αδιαφάνειες του Δήμου», τονίζει η δημοτική Αρχή για το θέμα που δημιουργήθηκε με τις προσλήψεις των ατόμων που θα στελεχώσουν το Κέντρο Κοινότητας του Κοινωνικού Οργανισμού. Σε ανακοίνωσή της η δημοτική Αρχή, εξηγεί γιατί πάγωσε την προκήρυξη η οποία η οποία πλέον συνεχίζεται κανονικά.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Επειδή πολύς λόγος έγινε το τελευταίο διάστημα όσο αναφορά προκήρυξη του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, επειδή θεωρούμε απαράδεκτο ως Δημοτική Αρχή να αφήνονται αιχμές που έχουν να κάνουν με την διαφάνεια η όχι μιας προκήρυξης και αν ο Δήμος ωφελεί η όχι τα "παιδιά" του, οφείλουμε να ενημερώσουμε για τα εξής:
Με την δημοσίευση της προκήρυξης (ΣΟΧ1/17, ΣΟΧ2/17) δεχθήκαμε παράπονα και διαμαρτυρίες από υποψηφίους που θεωρούσαν ότι αποκλείονται, ενώ διαθέτουν τα τυπικά προσόντα για τις συγκεκριμένες θέσεις με βάση το επίσημο προσοντολόγιο για τους δημοσίους υπαλλήλους
Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, με αίσθημα ευθύνης και θέλοντας να μην αδικηθεί κανείς, παγώσαμε την προκήρυξη ώστε να διερευνηθεί το θέμα και να συζητηθεί η συνέχιση της ή όχι στο ΔΣ του ΚΟΔΗΠ. ΤΟ ΔΣ αποφάσισε την συνέχιση της προκήρυξης ως έχει.
Αυτά για την αποκατάσταση της πραγματικότητας. Ουδεμία σχέση έχει η απόφαση για πάγωμα της προκήρυξης με μηχανορραφίες και αδιαφάνειες του Δήμου.
Ο λαός έχει πείρα από όλες τις κυβερνήσεις αλλά και τους εκπρόσωπους τους στην Τοπική Διοίκηση, ξέρει ποιοι είναι αυτοί που βολεύουν τα παιδιά τους, ποιοι είναι μπλεγμένοι σε σκάνδαλα με αδήλωτα εκατομμύρια και ακίνητα.
Ο λαός ξέρει ποιος πραγματικά υπερασπίζεται τα δίκαια του λαού και των εργαζομένων, παλεύει ενάντια στην αδικία .Ποιος παλεύει για την μονιμοποίηση και σταθερή δουλειά με δικαιώματα.
Γιατί αυτοί που δήθεν φωνάζουν ότι αδικούνται οι εργαζόμενοι είναι οι ίδιοι που έχουν απαγορεύσει τις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, έχουν μειώσει τους μισθούς και τις συντάξεις, βάζουν τον λαό να πληρώνει καθημερινά περισσότερα από την τσέπη του, τον στέλνουν στα συσσίτια και στην ανεργία ενώ την ίδια ώρα φοροαπαλλάσσουν τους εφοπλιστές και τους τραπεζίτες.
Ευτυχώς που ο λαός μας επίσης λέει πως οποίος έχει την μύγα...»
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr












