Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Απανωτά «χτυπήματα» για την Βούλα Πατουλίδου- Μετά τον πατέρα και το θείο της, έχασε και την θεία της που νοσηλευόταν στην Πάτρα

Απανωτά «χτυπήματα» για την Βούλα Πατουλ...

Προχθές είχε φύγει από τη ζωή και ο θείος της Γεώργιος Ντουφεξής και πριν ένα μήνα ο πατέρας της

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2016, η Χρυσή Ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης το 1992, Βούλα Πατουλίδου, έχασε τον αγαπημένο της πατέρα. Η Βούλα Πατουλίδου που είναι Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης τον είχε αποχαιρετίσει με ένα συγκινητικό μήνυμα όπου έγραφε τα εξής:

«Έφυγες εχθές για το τελευταίο μεγάλο ταξίδι σου. Θυμάμαι που μου έλεγες πως αναγκάστηκες να φύγεις, δεκάχρονο τότε παιδί, κυνηγημένος, χωρίς να ξέρεις τον λόγο, χωρίς να φταις σε τίποτα, πληρώνοντας την μετεμφυλιακή έχθρα που ρήμαξε την πατρίδα μας. Επέστρεψες μετά από χρόνια, πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης, γιατί αγαπούσες την Ελλάδα, κουβαλώντας μαζί σου τις αγιάτρευτες πληγές στο σώμα σου από τα ανθρακωρυχεία της Γερμανίας.

Έντιμος, με μια έμφυτη ευστροφία του μυαλού, γύρισες στην Ελλάδα με τιμές, νιώθοντας την εξιλέωση μέσω της επόμενης γενιάς στην οποία ανήκε το παιδί σου. Καλό κατευόδιο μπαμπά μου, ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει άρχοντα…».

Στο μεταξύ συγκίνηση προξενεί η πληροφορία ότι έφυγε σήμερα το απόγευμα από τη ζωή η θεία της Βούλας Πατουλίδου, Άννα Ντουφεξή, το γένος Πατουλίδου. Μάλιστα η γυναίκα έφυγε μόλις δύο μέρες μετά το θάνατο του αγαπημένου της συζύγου Γεωργίου Ντουφεξή σε ηλικία 88 ετών, ο οποίος ήταν πρώην πρόεδρος του φιλανθρωπικού σωματείου "Καλός Σαμαρείτης" στην Πάτρα.

Η Άννα Ντουφεξή, θεία της Χρυσής Ολυμπιονίκη Βούλας Πατουλίδου, νοσηλευόταν σύμφωνα με πληροφορίες, για δέκα ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο. Ο σύζυγος της γυρνώντας προχθές από το Νοσοκομείο όπου είχε πάει να τη δει, πέθανε στον ύπνο του ενώ λίγες ώρες μετά έμελλε να τον ακολουθήσει στο ταξίδι στην αιωνιότητα και η ίδια.

Η κόρη τους Μαρία Ντουφεξή τους αποχαιρέτησε και τους δύο με αναρτήσεις στη σελίδα της στο facebook.

Μεταξύ άλλων έγραψε, "Μαζί περίπου 60 χρόνια....μαζί και στον θάνατο....Μόλις έφυγε και μανούλα μου......χέρι χέρι στον παράδεισο....έτσι χαμογελαστοί όπως στην ζωή........οι άγγελοι μας....".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight