Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Δυτική Ελλάδα στην...κατάψυξη! Κλειστά αυριο τα σχολεία σε Αιγιάλεια, Καλάβρυτα, Ερύμανθο και Ναυπακτία

Η Δυτική Ελλάδα στην...κατάψυξη! Κλειστά...

Παγωνιά, χιονι και παγετός- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Κατάλευκο το  τοπίο στις περισσότερες περιοχές της δυτικής Ελλάδας. Το χιόνι όμως εκτος από το όμορφο σκηνικό που δημιούργησε στις πολεις και τα χωριιά προκάλεσε και σημαντικά προβλήματα. Δεν θα πάει αύριο στο σχολείο οι  μαθητές αρκετών περιοχών εξαιτίας του παγετού που δυσκολεύει τις μετακινήσεις.

Στο Αίγιοτο χιόνι εφθασε μέχρι την παραλία! Δείτε πως διαμορφώθηκε το σκηνικό στην πόλη της Αιγιαλειας από τη χθεσινή χιονοπτωση. Η περιοχή ξύπνησε σήμερα στον... πάγο με αρκετούς δρόμους ακόμη και μέσα στο Αίγιο, πέρα απο τα χωριά που αντιμετώπισαν σημαντικά προβήματα προσβασιμότητας, να είναι κλειστοί λόγω του χιονιού αλλά και του παγετού!

Η έναρξη της σχολικής χρονιάς μετά τις γιορτές των χριστουγέννων για τους μαθητές της Αιγιάλειας με απόφαση του Δημάρχου μετατίθεται για την Τετάρτη αφού τα σχολεία θα μείνουν κλειστά Δευτέρα και Τρίτη προκειμένου  να αποκατασταθούν στο σύνολό τους τα προβλήματα που προκάλεσε ο χιονιάς.

*φωτογραφίες Δημήτρης Ζωιτσούδης (facebook)

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα σχολεία και στα Καλάβρυτα, λόγω της πρωτοφανούς σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή  τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με απόφαση του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Καλαβρύτων και Προέδρου των Σχολικών Επιτροπών κ. Νικολάου Μαγκαφά.

Η απόφαση ελήφθη για λόγους ασφάλειας των μαθητών και των εκπαιδευτικών δεδομένου ότι ο εκτεταμένος παγετός και  το αρκετών εκατοστών χιόνι καθιστούν επισφαλή τη μετακίνηση των μαθητών από και προς τα σχολεία.

Οι μαθητές, οι γονείς τους και οι εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να ενημερώνονται καθημερινά από τις ανακοινώσεις του Δήμου σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων κατά τις επόμενες ημέρες.

Κλειστά αύριο σχολεία και στο Δήμο Ερυμάνθου

Σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου Ερυμάνθου Θάνου Καρπή, δεν θα λειτουργήσουν αύριο Δευτέρα 9-1-2017 τα σχολεία των ορεινών Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Ερυμάνθου (Χαλανδρίτσας, Λεοντίου, Ερυμάνθειας, Σταυροδρομίου και Σκιαδά), λόγω της κακοκαιρίας που επικρατεί στην περιοχή και κυρίως εξαιτίας του παγετού που καθιστά επικίνδυνη τη μετακίνηση των μαθητών στα σχολεία.

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Nafpaktianews.gr κλειστά θα είναι αύριο το πρωί τα δημοτικά σχολεία της Δάφνης, του Ξηροπηγάδου και του Λυγιά. Αυτό αποφασίστηκε  σε πρωινή σύσκεψη στο δημαρχείο με την συμμετοχή του Δημάρχου , του υπεύθυνου αντιδημάρχου δημοτικής παιδείας και άλλων παραγόντων ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να παραμείνουν κλειστά,όλα τα σχολεία όλων των βαθμίδων σε όλο τον αστικό ιστό  της Ναυπάκτου. Για οποιαδήποτε εξέλιξη που αφορά την λειτουργία των σχολείων αύριο, το Nafpaktianews.gr θα σας ενημερώσει εκ΄νέου. Μείνετε συντονισμένοι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις