Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Για τα «Rich Κids» της Ελλάδας λεφτά υπάρχουν! Τι ανεβάζουν στο Instagram τα πλουσιόπαιδα - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Για τα «Rich Κids» της Ελλάδας λεφτά υπά...

Έγινε θέμα στη Daily Mail

Τα πλούτη τους στην Ελλάδα της κρίσης, διαφημίζουν οι γόνοι των πλούσιων οικογενειών της χώρας. Η επίδειξη της χλιδάτης ζωής τους, κέντρισε το ενδιαφέρον της Daily Mail η οποία τους έκανε θέμα.

Όπως αναφέρει ο λογαριασμός του Instagram «Rich Kids of Greece», ανοίγει ένα «παράθυρο» στη ζωή των νεαρών εκατομμυριούχων που ζουν στην χώρα μας. Η Ελλάδα της κρίσης φαίνεται ότι τους είναι παντελώς άγνωστη…

Αντίστοιχα... παραρτήματα έχουν τα πλουσιόπαιδα και άλλων χωρών, όπως της Βρετανίας, των ΗΠΑ, της Γαλλίας κλπ.

Η ζωές τους είναι γεμάτες με πανάκριβα ρολόγια, τσάντες μεγάλων σχεδιαστών, χρυσά iPhone, παπούτσια πολλών χιλιάδων ευρώ και… σαμπάνια.

Μια από τις φωτογραφίες, που απεικονίζει ένα χρυσό Rolex, έχει ως λεζάντα: «Το καλύτερο δώρο από τον καλύτερο πατέρα».

Οι Βentley, οι Ferrari, οι Porches και οι Lamborghinis πάνε και… έρχονται. «Δεν σταματούν, όμως, στα αυτοκίνητα. Σε άλλες φωτογραφίες τα πλουσιόπαιδα επιδεικνύουν τα ακριβά φουσκωτά τους, κάνουν ηλιοθεραπεία σε γιοτ και ανεβάζουν τα πόδια τους πάνω στα καθίσματα των προσωπικών τους αεροπλάνων» γράφει το δημοσίευμα, και συμπληρώνει: «Άλλες εικόνες τους δείχνουν να χύνουν σαμπάνια πάνω τους ενώ διασκεδάσουν σε ακριβά κλαμπ…».

Φυσικά από τα άλμπουμ της… πολυτέλειας δεν θα μπορούσαν να λείπουν φωτογραφίες από τις διακοπές των «τυχερών» γόνων πλουσίων οικογενειών. Χαλάρωση σε μαγευτικές παραλίες, πισίνες με υπέροχη θέα και ηλιοθεραπεία σε υπερπολυτελή γιοτ. Και η σαμπάνια ρέει άφθονη…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight