Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κινητοποίηση για το πληθωρικό gala "Only love by loux" των Maraboo - Που θα βρείτε προσκλήσεις

Κινητοποίηση για το πληθωρικό gala "...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

4/12: Κυριακή αγάπης και εκπλήξεων

Η μεγάλη μέρα πλησιάζει για το πολυαναμενόμενο, φιλανθρωπικό Christmas gala “Only Love by Loux plus 'n Light” που διοργανώνει το πατρινό fashion brand Maraboo by D.N.Gean των Αλεξίας Παππά και Εφης Σιαίνη στο W/Events της παραλιακής του Ρίου. Στις 4 Δεκεμβρίου, πολύς κόσμος πάνω και κάτω από τη σκηνή θα σμίξει για την ενίσχυση της «Κιβωτού της Αγάπης» μέσα σε άκρως γιορτινή ατμόσφαιρα. Ανακοινώθηκαν τα σημεία προπώλησης των προσκλήσεων, γυρίστηκε σχετικό βιντεάκι και η προετοιμασία προχωράει πυρετωδώς!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΠΩΛΟΥΝΤΑΙ:

* Kalamaki Bar (Πλ. Γεωργίου)
* Mood By Michailidiss (Ερμού 40)
* Moma Store (Μαιζώνος 74)
* Koralia Sinodinou (Αγ. Ανδρέου 119)
* KEEP FREDD (Ρήγα Φεραίου 61)
Τηλ. Επικοινωνίας 6972266237 – 6934605533- Σπεύστε, ο αριθμός είναι περιορισμένος

Η ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΓΝΩΣΤΩΝ ΠΑΤΡΙΝΩΝ

Στη σκηνή για το σόου θα χειροκροτήσουμε τις κυρίες: Μαρία Ορδίτη, Ιωάννα Φωτακοπούλου, Χρύσα Μαρλαφέκα, Ελενα Καρακίτσου, Αναστασία Ασκούνη, Ιφιγένεια Κούτσουβα, Θεοδώρα Μπαρλίγκα, Αντριάνα Αλεβίζου, Ελισάβετ Λυκούδη, Χρύσα Καραβιώτη, Ολγα ΠαπακανέλλουΕλένη Γκέκα, Μόνικα Μιχόβσκα, Αγγελική Ράκλα.

Στους άνδρες «μοντέλα» εντάχθηκε ο βουλευτής Ιάσονας Φωτήλας και οι συμπολίτες Γιώργος Κοτοπούλης, Λευτέρης Ανδριόπουλος, Ακης Βαβαρούτας, Πάρης Αθανασόπουλος, Φώτης Πάστρας, Δημήτρης Φούφουλας, Νίκος Μοσχοβάκης, Πάνος Πραπόπουλος, Χρήστος Χρυσανθόπουλος, Πάνος Ζήκος. Ολοι θα αναδείξουν τα λευκά τι-σερτ Μaraboo με το καινούριο χρυσό λογότυπο «Only Love». Τα μπλουζάκια αυτά από οργανικό βαμβάκι θα διατεθούν στην τιμή των 20 ευρώ για την οικονομική στήριξη της «Κιβωτού της Αγάπης».

ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Θα εμφανιστούν με επίκαιρο χριστουγεννιάτικο ρεπερτόριο η Παιδική Χορωδία και η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πολυφωνικής μαζί με την τραγουδίστρια Μαριάννα Βούλγαρη φθάνοντας στη σκηνή τα 90 άτομα. Η εκδήλωση θα καταλήξει σε live του ονομαστού γκρουπ «48 Ωρες»που γνωρίσαμε από την τηλεόραση και καταφθάνει για πρώτη φορά στην πόλη.

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Μεγάλος χορηγός η εταιρεία Λουξ οπότε η εκδήλωση αναβαπτίστηκε σε Only Love by Loux. Σπόνσορες επίσης: Casino Rio, Μπίκος, Μinoan Lines, Harris the Events, Σεμέλη,Caravel, Digiland, Κoralia Hair & Beauty, xantres.gr, Ellis Roses,Fortosis,Aντζελα Πούλη-Lancome, Moma Store, Keep Fred.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight