«Έριχναν χημικά στο πλήθος και μετά ζητούσαν συγνώμη!»
Σοβαρές καταγγελίες για την συμπεριφορά των ανδρών των ΜΑΤ κατά την διάρκεια της χθεσινής πορείας για την επέτειο του πολυτεχνείου, έκανε σήμερα ο Χρήστος Πατούχας. Ο κ Πατούχας που μαζί με άλλους γνωστούς Πατρινούς και χιλιάδες κόσμου συμμετείχε στην πορεία που μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, αποκάλυψε πως χωρίς αιτία οι αστυνομικοί έριξαν δακρυγόνα στο πλήθος και μάλιστα σε ευθεία βολή.
Όταν ζήτησε εξηγήσεις από τον επικεφαλής της δύναμης, αυτός του ζήτησε συγνώμη, λέγοντας του ότι ήταν μια επιπόλαια ενέργεια, ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα ακολούθησε και δεύτερη ρίψη χημικών.
Αποτέλεσμα ήταν οι να επικρατήσει πανδαιμόνιο και οι πολίτες να τρέχουν προκειμένου να βρουν καταφύγιο, ενώ υπήρξε και τραυματισμός διαδηλωτή από δακρυγόνο.
Δείτε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ από τον τηλεοπτικό σταθμό super b με την Χρύσα Τσατσαμπα
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr







