Κάνει διακοπές μαζί με την Αιγιώτισσα γυναίκα του
Ο Αλεξάντερ Πέιν απολαμβάνει τις ομορφιές της Αιγιάλειας, συνοδευόμενος από την Αιγιώτισσα σύζυγό του, Μαρία Κοντού. Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο Αίγιο, που είναι ο τόπος καταγωγής της μητέρας του.
Το απόγευμα του Σαββάτου 13 Αυγούστου, απόλαυσε το μπάνιο του στα καταγάλανα νερά της Αλυκής, εκεί όπου τον συνέλαβε ο φακός, μαζί με την εντυπωσιακή σύζυγό του και τη νεανική παρέα τους!
Ο Οσκαρικός σκηνοθέτης, θα τιμηθεί με τον τίτλο του «Επίτιμου Δημότη Αιγιαλείας» και θα αναγορευθεί σε «Πρεσβευτή της Αιγιαλείας» για την Τέχνη και τον Πολιτισμό, την προσεχή Πέμπτη 18 Αυγούστου.


Πηγή
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr












