Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Πατρινός αρτοποιός Κώστας Τρίγγος πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτικό σποτ των Lidl

Ο Πατρινός αρτοποιός Κώστας Τρίγγος πρωτ...

Μαζί με τον Λευτέρη Λαζάρου

Ο Πατρινός αρτοποιός, πρώην  επικεφαλής του Καρναβαλικού Οργανισμού του Δήμου Πατρών και ερασιτέχνης ηθοποιός εδώ και χρόνια, Κώστας Τρίγγος, που η κόρη του Έλλη Τρίγγου, η οποία μόλις αποφοίτησε αριστούχα από την δραματική σχολή του Εθνικού θεάτρου, έχει πει πως "αν είχε γίνει επαγγελματίας ηθοποιός θα ήταν ο Αλ Πατσίνο της Ελλάδας", λόγω και της ομοιότητας στα χρώματα με τον μεγάλο Αμερικανό σταρ, έκανε την έκπληξη αυτό τον καιρό.

Στα τηλεοπτικά κανάλια έχει αρχίσει εδώ και λίγες μέρες και προβάλλεται το νέο διαφημιστικό σποτ γνωστής εταιρείας Γερμανικών συμφερόντων που λειτουργεί στην Ελλάδα, της Lidl Hellas με τίτλο «Ταξίδι στην ελληνική ποιότητα-κοτόπουλο» όπου ο Κώστας Τρίγγος συμπρωταγωνιστεί στο καλογυρισμένο, 34 δευτερολέπτων σποτ μαζί με τον γνωστό ανά το πανελλήνιο σεφ, Λευτέρη Λαζάρου.

Το thebest.gr επικοινώνησε με τον Κώστα Τρίγγο, ο οποίος χαμογέλασε όταν τον ρωτήσαμε για την συμμετοχή του στην συγκεκριμένη διαφήμιση που περιλαμβάνει τόσο το τηλεοπτικό κομμάτι όσο και φυλλάδια που μοιράζονται στα σούπερ μάρκετ της γνωστής αλυσίδας Lidl Hellas.

Κατ’ αρχή μας είπε πως είναι η 1η φορά που έπαιξε σε μία τηλεοπτική διαφήμιση, στα τόσα χρόνια που ασχολείται ερασιτεχνικά με το θέατρο και την ηθοποιία. Τα γυρίσματα διήρκησαν 2 ημέρες και έγιναν στην παραλιακή περιοχή Κόρφος της γειτονικής Κορινθίας. Ο Κώστας Τρίγγος, όπως μας εξήγησε, υποδύεται έναν ντόπιο παραγωγό που φιλοξενεί τον Λευτέρη Λαζάρου (πρωταγωνιστή της διαφημιστικής καμπάνιας για φρέσκια λαχανικά, ψάρια, κοτόπουλα, κ.α. της εταιρείας Lidl) και του δείχνει τα μυστικά και τις συνθήκες της σωστής εκτροφής και διαβίωσης των κοτόπουλων. Στόχος του σποτ είναι να δείξει την υψηλή ποιότητα των προιόντων όπως των κοτόπουλων που διατίθενται στο συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ ενώ ο Λευτέρης Λαζάρου που το ευρύ κοινό γνώρισε μέσα και από την τηλεοπτική του παρουσία στο Mega,  εμφανίζεται στην καμπάνια ως ο ειδικός.

Ο Κώστας Τρίγγος δέχτηκε την πρόταση να συμμετάσχει στην διαφήμιση αυτή, μέσω πρακτορείου της Αθήνας που επιλέγει πρόσωπα ηθοποιών και όχι μόνο για τηλεοπτικά σποτ, κ.α.

Τα γυρίσματα έγιναν πριν περίπου ένα μήνα.

Όσο για την όλη εμπειρία που αποκόμισε ο Κώστας Τρίγγος από τα γυρίσματα, όπως μας είπε, ήταν εξαιρετική και η παραγωγή ήταν υψηλού επιπέδου.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Διαβάστε ακόμα:

Η Έλλη Τρίγγου γλέντησε το Πάσχα στην Πάτρα με τον πατέρα της, Κώστα-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight