Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αίγιο: Μας είχαν βάλει εφορευτική επιτροπή χωρίς να το ξέρουμε

Αίγιο: Μας είχαν βάλει εφορευτική επιτρο...

Ένας φίλος του thebest.gr εξηγεί πώς....δεν ειδοποιήθηκε

Από τον φίλο του thebest.gr Νίκο Καράμπελα, λάβαμε την παρακάτω επιστολή...απορίας: "Σχετικά με την μη προσέλευση στις εφορευτικές επιτροπές στην Πάτρα, κάτι που έγινε και στο Αίγιο, θα ήθελα να θίξω το θέμα από την πλευρά των κληθέντων πολιτών σε αυτές.

Ψηφίζω στον δήμο Αιγιαλείας αλλά σπουδάζω και δουλεύω στην Αθήνα, την Κυριακή ήρθα για να ψηφίσω και με ενημέρωσαν ότι ήμουν στην εφορευτική επιτροπή!

Κάτι για το οποίο ΔΕΝ με ειδοποίησε κανένας, αφού κανένα γράμμα δεν έφτασε στο πατρικό μου σπίτι όπου και είναι η επίσημα δηλωμένη διεύθυνση κατοικίας μου στις αρχές.Όπως ήταν επόμενο δε μπορούσα να μείνω για να αναλάβω τα όποια καθήκοντα μου αναλογούσαν, αφού κατέβηκα αποκλειστικά για να ψηφίσω και είχα κλείσει λεωφορείο για να φύγω αμέσως μετά την κατάθεση της ψήφου μου, αφού οι υποχρεώσεις μου στην Αθήνα δε μου επέτρεπαν την παράταση της διαμονής μου.

Αν είχα ενημερωθεί θα είχα κανονίσει το πρόγραμμα μου αναλόγως ώστε να μπορέσω να παραβρεθώ.Λίγο πριν αποχωρήσω από το ΚΤΕΛ του Αιγίου συνάντησα έναν φίλο, που και αυτός είχε κατέβει από Αθήνα αποκλειστικά και μόνο για να ψηφίσει.

Μου είπε ότι και αυτός ήταν σε εφορευτική επιτροπή, αλλά κανείς δεν τον ενημέρωσε αναλόγως ούτε του εστάλη κάποια επιστολή. Οπότε θα ήθελα να θέσω το ερώτημα, μήπως τελικά φταίνε οι υπεύθυνοι που δεν ειδοποίησαν εγκαίρως, αλλά κατόπιν εορτής, όσους κλήθηκαν στις εφορευτικές επιτροπές; Αν ήμουν μόνο εγώ θα έλεγα ότι έτυχε, αλλά δεν ήμουν μόνο εγώ από ό,τι φαίνεται".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις