Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συνεδριάζει Τρίτη βράδυ η "Συμμαχία" του Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλου

Συνεδριάζει Τρίτη βράδυ η "Συμμαχία...

"Το «κάστρο» της κεντροδεξιάς στην Αχαΐα, το Αίγιο και όλη η Αιγιάλεια προδόθηκε"

Αύριο Τρίτη βράδυ σε κοινή συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής με το κεντρικό ψηφοδέλτιο η ΣΥΜΜΑΧΙΑ με επικεφαλής τον Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλο, θα εκτιμηθεί και θα αναλυθεί το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής των εκλογών. Η συνεδρίαση θα γίνει το βράδυ στις 9μ.μ.

Ο ίδιος είπε:

"Το «κάστρο» της κεντροδεξιάς στην Αχαΐα, το Αίγιο και όλη η Αιγιάλεια προδόθηκε από τα ίδια γνωστά πρόσωπα που πρωταγωνιστούν αρνητικά χρόνια τώρα στα δημοτικά της πόλης.

Οι όποιες εκτιμήσεις πλέον περισσεύουν για το σχέδιο που εκτέλεσαν με ψυχρή λογική οι παράγοντες της δημοτικής αρχής του Αιγίου, παρασύροντας και τον κ. Μιχαλολιάκο σε μια λάθος επιλογή που εξυπηρέτησε τους κομματικούς μηχανισμούς του ΠΑΣΟΚ ώστε να διαπρέψουν, καταλαμβάνοντας -όποιος κι αν εκλεγεί τη 2η Κυριακή- περισσότερο από το 80% σε πρόσωπα στο νέο δημοτικό συμβούλιο.

Το μεγάλο ποσοστό της αποχής, τα άκυρα και τα λευκά, ήταν ενδεικτικά της απάντησης των συμπολιτών στους μηχανισμούς που πολέμησαν λυσσαλέα, επιστρατεύοντας κάθε μέσο, την παράταξή μας.

Η ψήφος κατά συνείδηση που αποφάσισε η οργανωτική μας επιτροπή ήταν η πρώτη ουσιαστική απάντηση στις συναλλαγές και τα συμφέροντα που δηλητηριάζουν τη δημοτική μας ζωή, αποδεικνύοντας ότι η «Συμμαχία» αποτελεί εκείνη την αξιοπρεπή και αξιόπιστη δύναμη για το μέλλον.

Η προσβολή του κύρους των εκλογών είναι για μας απόφαση μονόδρομος, αφού σ' όλη την Ελλάδα πλην της Αιγιάλειας αναγνωρίστηκε η ανωτέρα βία. Ο αποκλεισμός της παράταξής μας από τις εκλογές παραχαράσσει ουσιαστικά και τη λαϊκή βούληση, που απαιτούσε τη συμμετοχή μας στις εκλογές, αφού οι πάντες γνωρίζουν ότι προτάσσουμε πάντα το συμφέρον του τόπου μας."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις