Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος: "Θα επιμείνουμε σ’ αυτό που πιστεύουμε"

Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος: "Θα επ...

Για το β΄ γύρο:"Δεν χρωστάμε σε κανέναν"

Από τον Δημοτικό Συνδυασμό «Αιγιάλεια-Νέα  Εποχή» δίδεται στη δημοσιότητα η δήλωση του Επικεφαλής του Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών:

«Όταν έλαβα την απόφαση να κατέλθω ως υποψήφιος δήμαρχος και το ανακοίνωσα δημόσια στις 15 Ιουλίου, υλοποιείτο μία κοινή και απολύτως απαραίτητη συνιστώσα.

Η κάθοδος ενός και μόνο ενός υποψηφίου από τον χώρο της  φιλελεύθερης παράταξης, παράλληλα με την  απόλυτη στήριξη του κομματικού χώρου στον οποίο ανήκω και με τον οποίο πολιτεύομαι από το 2004.

Δυστυχώς το πρώτο δεν συνέβη, με την απρόσμενη κάθοδο του ομοϊδεάτη μου κ. Στάθη Θεοδωρακόπουλου, αλλά και την συμμετοχή πολλών στελεχών της  ΝΔ στην παράταξη του κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου.

Σε ό, τι αφορά το δεύτερο, η εικόνα της ΝΔ στην Αιγιάλεια ήταν και παραμένει απογοητευτική. Με ανενεργά πολιτικά στελέχη (ακόμα και απέναντί μας), κλειστές Τοπικές Οργανώσεις ή ακόμα και υπόγεια εχθρικές απέναντί μας. Οφείλω να διαχωρίσω την απόλυτη στήριξη της ηγεσίας του κόμματος σε όλα τα επίπεδα, που τώρα καλείται να λάβει μέτρα έναντι όλων αυτών – ονομαστικά δοσμένα από εμάς αν χρειαστεί – έβαλαν εναντίον της, εναντίον μας κι εναντίον του κόμματος.

Οι πολίτες της Αιγιάλειας – όσοι άντεξαν τις πιέσεις, την  προπαγάνδα και τη λάσπη – μας έδωσαν ένα ποσοστό  που δεν είναι, σε καμία περίπτωση, αντιπροσωπευτικό της δυναμικής μας, της ομάδας των προσώπων του συνδυασμού μας και του οράματός μας.

Η αποχή από τη μία και η πολυδιάσπαση μελών και στελεχών της ΝΔ από την άλλη, παράλληλα με την οκνηρή στήριξη κάποιων - και δυστυχώς πολλών- οδήγησαν στο ποσοστό αυτό.

Θέλω να συγχαρώ τους τελικούς διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου, κ. κ. Καλογερόπουλο και Θεοδωρακόπουλο και να τους ευχηθώ καλό αγώνα για τον β’ γύρο των δημοτικών εκλογών.

Θα συζητήσω με την παράταξή μου, σ’ ό,τι έχει να κάνει με τη στάση μας την επόμενη Κυριακή. Δεν οφείλουμε πάντως και δεν χρωστάμε σε κανέναν. Αυτό ας το καταλάβουν καλά!

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς μου συμβούλους ανά την Αιγιάλεια για τον αγώνα που έκαναν, καθώς και το ήθος που αντιμετώπισαν τους αντιπάλους μας μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Θα υπηρετήσουμε το νέο Δήμο Αιγιάλειας από την θέση της αντιπολίτευσης, με ουσιαστικό τρόπο, παραγωγικό και χρήσιμο για την κοινωνία. Θα επιμείνουμε σ’ αυτό που πιστεύουμε.

Στην ελπίδα, στο αύριο και πρόοδο».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις