Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ομιλία του Δημήτρη Σταμάτη στους Αγρινιώτες που ζουν στην Αθήνα

Ομιλία του Δημήτρη Σταμάτη στους Αγρινιώ...

Στον χώρο "Κήπος του Μουσείου"

Στους Αγρινιώτες που ζουν στην Αθήνα μίλησε ο υποψήφιος  δήμαρχος Αγρινίου Δημήτρης Σταμάτης την περασμένη Δευτέρα. Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στον «Κήπο του Μουσείου».

Στην ομιλία του ο κ. Σταμάτης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους νέους ανθρώπους τους οποίους κάλεσε να συμμετέχουν σε αυτές τις εκλογές·

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Θέλω να πω στους νέους ανθρώπους που λένε ότι δεν θέλουν να συμμετέχουν, δε θέλουν να ψηφίσουν, ότι τις εξελίξεις τις χτίζουν οι παρόντες. Ποτέ οι απόντες δεν μπορούν να χτίσουν μια εξέλιξη, είτε θετική, είτε αρνητική. Καλώ τους νέους ανθρώπους να έρθουν να ψηφίσουν γιατί με τη συμμετοχή μας χτίζουμε τις εξελίξεις».

Αναφερόμενος στη σύνθεση του ψηφοδελτίου ο κ. Σταμάτης είπε: «θέλω ιδιαίτερα να ευχαριστήσω πολλούς ανθρώπους  που διαφωνούν μαζί μου ιδεολογικά αλλά συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια, γιατί αυτοί και εγώ συμπέσαμε σε αυτό το ακριβές σημείο. Στο ότι θέλουμε να δώσουμε μία νέα πνοή στην πόλη μας. Σε αυτή την προσπάθεια χωράμε όλοι. Ο αγώνας γίνεται για την αυτοδιοίκηση και δε γίνεται για εκλογές ομάδων ή εθνικές εκλογές».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις