Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Δ. Σταμάτης σε Λυσιμαχεία και Κλεισορρεύματα

Ο Δ. Σταμάτης σε Λυσιμαχεία και Κλεισορρεύματα

"Ο τόπος μας πρέπει να έχει την ανάπτυξη που του αξίζει."

Τις περιοδείες του στο Νέο Δήμο Αγρινίου συνέχισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου Δημήτρης Σταμάτης, με επισκέψεις σε Κλεισορρεύματα και Λυσιμαχεία.Ο κ. Σταμάτης μιλώντας με τους κατοίκους μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Την επόμενη Κυριακή  έχουμε Δημοτικές εκλογές και  δεν ανέχομαι τον Πρωθυπουργό  της χώρας να εκβιάζει την ψήφο του καθενός μας λέγοντάς μας ότι αν δεν ψηφίσετε τους υποψηφίους του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και κατ’ επέκταση τους εκπροσώπους του Μνημονίου θα πάμε σε εκλογές. Αυτό είναι εξαιρετικά άσχημο. Πάμε σε δημοτικές εκλογές και πάμε για το νέο Δήμο των Αγρινιωτών και όχι απλά του Αγρινίου.

Πρέπει να έχουμε μια ομοιογένεια και να αισθανόμαστε όλοι μας ότι έχουμε τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες υποχρεώσεις. Βάσει του σχεδιασμού που έχω ως αυριανός Δήμαρχος, θα κρατήσω την τωρινή αυτοδιοικητική δομή με τα ανά Δήμο τοπικά Στρατηγεία-Δημαρχεία και τοπικά γραφεία, με τους ίδιους υπαλλήλους και όπου χρειαστεί θα κάνω τις απαιτούμενες προσθήκες και ενισχύσεις.

Πρώτος μου στόχος είναι να εξυπηρετήσω την καθημερινότητά σας. Ξέρω τα θέματα και τα προβλήματα που απασχολούν τον Δήμο σας. Είναι μεγάλο το θέμα της άρδευσης και για αυτό είχα συνεργαστεί ως Νομάρχης με τον τότε Δήμαρχο κ. Βαγγέλη Σταμούλη και είχαμε προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες. Είναι σημαντικό ότι υπάρχει μελέτη.

Ένα άλλο πολύ σοβαρό θέμα που απασχολεί τον Δήμο Αγγελοκάστρου είναι η αποχέτευση. Ενώ ο δήμος σας έχει διαθέσει το οικόπεδο για την αποχέτευση και τον βιολογικό καθαρισμό, δεν απολαμβάνει το νερό που πρέπει. Επίσης δεν έχει πάρει τα αντισταθμιστικά οφέλη παρόλο που ήταν πρώτη υπόσχεση. Πρέπει όμως να σταθούμε στην ουσία, στο τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα ώστε ο τόπος μας να έχει την ανάπτυξη που του αξίζει.

Την ανάπτυξη δεν μπορεί να την περιμένουμε από την κεντρική εξουσία. Η ανάπτυξη θα έρθει από εμάς, εκμεταλλευόμενοι τους δικούς μας πόρους, μέσω του μοντέλου της ενδογενούς βιώσιμης ανάπτυξης, γεγονός που μεταφράζεται και σε νέες θέσεις εργασίας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις